0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλοκαιρινά beaterακια!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλά,δύτη δεν με λες,αλλά τις βουτιές του θα τις φάει!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Συγχρονισμένο (με το δευτερολεπτοδεικτη να δειχνει την ενδειξη Ηigh για τη λήψη σήματος ) και πανέτοιμο να γράψει άπειρες καλοκαιρινές ώρες! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: STF στις Απρίλιος 18, 2017, 14:14:09 μμΧρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη παιδιά!Πανέμορφο Στέφανε! Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Χρόνια πολλά και Χριστός Ανέστη παιδιά!
Χρόνια πολλα και σε εςενα Στέφανε ....Μας έλειψε αυτο το ρολόι .... Να το φοράς συχνότερα φίλε γιατι μας αρέσει πολυ και ειναι απο τα πιο δυνατά ρολόγια εδω μεσα ...!!!!
πανεμορφο Στάλθηκε από το GT-I9195 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ωραίο ρολόι....
Παράθεση από: Greg στις Απρίλιος 18, 2017, 13:25:14 μμΚαλοκαιρινά beaterακια!!Sent from my iPhone using TapatalkΤελικά, έχεις εξαιρετικά κομμάτια !
Καλοκαιρινά beaterακια!!Sent from my iPhone using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
....ωχ !
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.