0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα!Το θηρίο έχει γραπωθει στον καρπό...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Απρίλιος 09, 2017, 10:32:11 πμΚαλημέρα!Το θηρίο έχει γραπωθει στον καρπό...Grand Diver!! Ωραιος Αντωνη!!!
Καλημέρα!Το θηρίο έχει γραπωθει στον καρπό...
Ψευδαισθηση submariner με 129ευρω.....και με scotch bright βουρτσισμα στο μπρασελε....
Παράθεση από: neuromind στις Απρίλιος 09, 2017, 14:43:53 μμΨευδαισθηση submariner με 129ευρω.....και με scotch bright βουρτσισμα στο μπρασελε.... Σωστή κίνηση Δημήτρη (το scotch brite).(με s.bright, θα γινόταν ολόλαμπρο.. )
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Ψευδαισθηση submariner με 129ευρω.....και με scotch bright βουρτσισμα στο μπρασελε.... Δε μου αρεσε οπως ηταν πριν.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: tetos στις Απρίλιος 09, 2017, 17:18:28 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalkαπο τα ομορφοτερα ρολογια!!!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.