TATAR και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 07, 2017, 09:25:09 πμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΌτι και να πούμε για αυτή την φωτό είναι λίγο. Σε εξώφυλλο αντρικού περιοδικού πρέπει να μπει! Εύγε!
Καλημέρα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
άντε και πιο επίσημα πλέον με την πρώτη φωτογραφία μου. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ !image upload free
Παράθεση από: Svl στις Απρίλιος 07, 2017, 01:01:37 πμάσε τις υποθέσεις γέροντα και ανέβασε καμιά φωτό, να τρελάνεις κόσμο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)εσύ είσαι σκανταλιάρης το ξέρεις;
άσε τις υποθέσεις γέροντα και ανέβασε καμιά φωτό, να τρελάνεις κόσμο. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 07, 2017, 09:25:09 πμΚαλημέρα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΦοβερή φωτό!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
άντε και πιο επίσημα πλέον με την πρώτη φωτογραφία μου. ΚΑΛΩΣ ΣΑΣ ΒΡΗΚΑ !image upload freeΥΓ λόγω κεκτημένης ταχύτητας το είχα αναρτήσει σε άλλο νήμα. την τύφλα μου
Παράθεση από: Greg στις Απρίλιος 07, 2017, 11:19:59 πμΚαλημέρα!!Sent from my iPhone using TapatalkΚαλημερα Γρηγορη.Απο τα ωραιοτερα TAG..(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.