0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Petros1 στις Φεβρουάριος 04, 2017, 15:29:48 μμΠαράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 04, 2017, 15:28:25 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 04, 2017, 15:26:02 μμVictorinox Vs RolexRolex,εχεις!Γιατι δεν κοιτα και κανα ρολοι της Victorinox ?άμα σου δείξω πόσα Victorinox εχω .... οχι ρολογια ... Η μαγκιά είναι να έχεις Victorinox ρολόγια,και σουγιάδες Rolex... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και δεν είναι φωτομοντάζ...
Παράθεση από: capt-dim στις Φεβρουάριος 04, 2017, 15:28:25 μμΠαράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 04, 2017, 15:26:02 μμVictorinox Vs RolexRolex,εχεις!Γιατι δεν κοιτα και κανα ρολοι της Victorinox ?άμα σου δείξω πόσα Victorinox εχω .... οχι ρολογια ... Η μαγκιά είναι να έχεις Victorinox ρολόγια,και σουγιάδες Rolex...
Παράθεση από: george_ στις Φεβρουάριος 04, 2017, 15:26:02 μμVictorinox Vs RolexRolex,εχεις!Γιατι δεν κοιτα και κανα ρολοι της Victorinox ?άμα σου δείξω πόσα Victorinox εχω .... οχι ρολογια ...
Victorinox Vs RolexRolex,εχεις!Γιατι δεν κοιτα και κανα ρολοι της Victorinox ?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
πολυ ωραια
Παράθεση από: georgefl74 στις Φεβρουάριος 04, 2017, 13:28:37 μμΠαράθεση από: Svl στις Φεβρουάριος 04, 2017, 11:59:15 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτή η φωτό Σπύρο είναι η χρησιμότερη για όποιον σκέφτεται να πάρει το ρολόι, εύγε. Φαίνεται πολύ ωραία και το enamel dial και τι είδος indexes έχει. Τη κάσα τη βρίσκεις και σε άλλες φωτό του μαύρου.Σωστός ο Γιώργος.Εκτός του ότι είναι και πολύ καλή η φώτο με σωστό contrast.
Παράθεση από: Svl στις Φεβρουάριος 04, 2017, 11:59:15 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτή η φωτό Σπύρο είναι η χρησιμότερη για όποιον σκέφτεται να πάρει το ρολόι, εύγε. Φαίνεται πολύ ωραία και το enamel dial και τι είδος indexes έχει. Τη κάσα τη βρίσκεις και σε άλλες φωτό του μαύρου.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: diomidis στις Φεβρουάριος 04, 2017, 13:29:38 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΑπλα...ΤΕΛΕΙΟΣ!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ρολογαρες απο όλους!¨Καλο ΣΚ!Sent from my iPad using Tapatalk
Παράθεση από: Alexspat στις Φεβρουάριος 04, 2017, 00:58:57 πμΑλεξ,αψογος για μια ακομα φορα!!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.