Wolf- και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και εγω moon σημερα...Τελικα το Πανερι βγαινει μονο για να μπει το moon..σε κανενα αλλο ρολοι δεν κανω την χαρη εκτος αν ειναι απαραιτητο... και με μπρασελεδακι για να γινει ξανα all around...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Uploaded with ImageShack.usΦιλικά Γιώργος
Παράθεση από: georges στις Φεβρουάριος 18, 2012, 21:53:32 μμUploaded with ImageShack.usΦιλικά Γιώργοςκαψούρα!
Παράθεση από: antonis_ch στις Φεβρουάριος 18, 2012, 22:38:10 μμΚαι εγω moon σημερα...Τελικα το Πανερι βγαινει μονο για να μπει το moon..σε κανενα αλλο ρολοι δεν κανω την χαρη εκτος αν ειναι απαραιτητο... και με μπρασελεδακι για να γινει ξανα all around...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ααααχχχχ Αντώνη ζημιά που μου έκανες όταν μου το γνώρισες
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτό σήμερα και για πολύ καιρο φαντάζομαι....
Παράθεση από: DragonAce στις Φεβρουάριος 19, 2012, 11:59:23 πμΠαράθεση από: georges στις Φεβρουάριος 18, 2012, 21:53:32 μμUploaded with ImageShack.usΦιλικά Γιώργοςκαψούρα!Μετά από πολλές αναβολές κοντοζυγώνει ο καιρός που θα κατέβω στο Νησί.....θα την σβήσουμε την καψούρα με ρακές Φιλικά Γιώργος
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.