0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιανουάριος 24, 2017, 23:00:55 μμΠαράθεση από: κομάντο στις Ιανουάριος 24, 2017, 22:56:44 μμΜε 'γειά μου και καλησπέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλορίζικο ! Πότε ήρθε αυτό ? ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ !! Μόλις...Breil Milano manta 1970 limited edition...Μεταχειρισμενο...Αύτα ξέρω μόνο...
Παράθεση από: κομάντο στις Ιανουάριος 24, 2017, 22:56:44 μμΜε 'γειά μου και καλησπέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλορίζικο ! Πότε ήρθε αυτό ? ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ !!
Με 'γειά μου και καλησπέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
image hosting free
Παράθεση από: xrhstosaa στις Ιανουάριος 24, 2017, 22:24:09 μμimage hosting free(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: κομάντο στις Ιανουάριος 24, 2017, 22:56:44 μμΜε 'γειά μου και καλησπέρα...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας TapatalkΜε γεια σου! Κασλησπέρα! Ωραίο! Πσρουσίαση!
Δυο φωτεινα χρωματα κανουν απιστευτο διδυμο.. Φρονω πως με το καφε λουρακι ηταν σαν να καταποντιζοταν, μ´αυτο το πρασινο ειναι μερα με τη νυχτα! ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟΤΑΤΟ!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-G930F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τελικα το ρολοι λεει ακομα 24....ο ογκος ( σε μεγεθος ΠΟΡΤΟΚΑΛΙΟΥ!!!!!) αφαιρεθηκε ΟΛΟΣ....η μεση μου ποναει απεριγραπτα.....ομως ο ασθενης,που ειναι μολις 22 χρονων, θα γινει καλα.....η αντιδραση των γονιων οταν τους λες τα ευχαριστα και ο τροπος που σε κοιτανε δεν ανταμοιβεται με τιποτα........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Αμα ειχε και εμοτικον να τραβαει τ'@ρχ¥δ¥@ του πραγματικα θα το επελεγα καθε φορα που θα βλεπα το ΜουΜουΤριακοσια
Παράθεση από: nicolasg στις Ιανουάριος 24, 2017, 23:07:35 μμΠαράθεση από: xrhstosaa στις Ιανουάριος 24, 2017, 22:24:09 μμimage hosting free(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αυτό μας έκαψε στη συνάντηση...
Καταπληκτικό βιντεο!Από τις καλύτερες παρουσιάσεις που εχω δει.Πάρα πολύ καλός ο τύπος στο βιντεακι, δεν τον ηξερα, πολυ ωραια αυτα που λεει και ο τροπος που τα λεει!Σπύρο thanks (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Θα δω και άλλα βιντεο του σε 1η ευκαιρια.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.