0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 11, 2017, 11:23:04 πμΚαλημέρα!Προσέρχομαι στο κίνημα των diver με λουρί...     upload a picture(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Αντε γιατι αρχισα να αισθανομαι μοναξια.... Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλημέρα!Προσέρχομαι στο κίνημα των diver με λουρί...     upload a picture
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
photo uploading websites
Παράθεση από: Vagelis? στις Ιανουάριος 11, 2017, 18:24:04 μμphoto uploading websitesΠολυ ωραιο Βαγγελη!!...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: stavros14 στις Ιανουάριος 11, 2017, 14:52:07 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το D2303 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠαντου υπαρχει μια σακκουλα JumboΣτάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Ιανουάριος 11, 2017, 14:46:35 μμΠετάς giorgio (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Όλα τα λεφτά το διαυγές-πεντακάθαρο κρύσταλλο που αφήνει θέα στην ελαφρά-γκριζίδουσα πλάκα του dial , με τουςαστραφτερούς δείκτες και τα γεμάτα σαν ζαχαρωτά ,3D marks.Eπίσης η μύτη του δευτερολεπτοδείκτη που είναι (η μισή) ασημένια και όχι πλαστική.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.