0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: pipin στις Ιανουάριος 09, 2017, 10:08:12 πμΚαλημέρα σε όλους !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Που το βρηκες αυτο?....πολυ ωραιο!!
Καλημέρα σε όλους !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλή εβδομάδα σε όλους .....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παγωμένες καλημέρες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Stelios.T στις Ιανουάριος 09, 2017, 10:36:20 πμΠαγωμένες καλημέρες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using TapatalkΠολύ μ αρεσει!!! Απλό, κομψο και ομορφο!
Καλή εβδομάδα και από εμένα!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Καλημέρα και καλή εβδομάδα! Προσοχή και ψυχραιμία στους δρόμους!
Καλημέρες!Με το beater σήμερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Πολύ σου πάει Στέφανε! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 09, 2017, 09:24:00 πμΚαλή εβδομάδα και από εμένα!!Sent from my iPhone using TapatalkΥπέροχο
Καλή εβδομάδα και από εμένα!!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 09, 2017, 09:24:00 πμΚαλή εβδομάδα και από εμένα!!Sent from my iPhone using TapatalkΚαλη εβδομαδα Γρηγορη..Πανεμορφη επιλογη.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: AntonisCh στις Ιανουάριος 09, 2017, 11:35:15 πμΚαλημέρες!Με το beater σήμερα!Ακόμα waiting τον Santa? Ωραίο ρολογάκι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δεν πήρα δώρο ακόμα! Τώρα που συνήθισες τα μεγάλα ρολογια, σου φαίνεται ρολογάκι το 38άρι ε?
Καλημέρες!Με το beater σήμερα!Ακόμα waiting τον Santa? Ωραίο ρολογάκι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: STF στις Ιανουάριος 09, 2017, 10:11:59 πμΚαλημέρα και καλή εβδομάδα! Προσοχή και ψυχραιμία στους δρόμους!Πολύ σου πάει Στέφανε! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Greg στις Ιανουάριος 09, 2017, 10:52:14 πμΠαράθεση από: pipin στις Ιανουάριος 09, 2017, 10:08:12 πμΚαλημέρα σε όλους !(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Που το βρηκες αυτο?....πολυ ωραιο!! έχεις το 4.000?!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.