Ser, Wolf- και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georgefl74 στις Νοέμβριος 25, 2016, 17:04:10 μμBlack dial Friday(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωπα!!!!!!Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο!!!!!!!
Black dial Friday(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 25, 2016, 10:24:26 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες και χρονια πολλα στις Κατερίνες μας!GK iPhoneΠάρα, πάρα, πάρα Πολύ Ωραίο Γιώργο!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημερες και χρονια πολλα στις Κατερίνες μας!GK iPhone
Γιώργη, να χαίρεσαι την Κατερίνα σου και τις υπόλοιπες κοριτσάρες σου!!Γρηγόρη, έχεις φοβερά ρολόγια φίλε. Το pan-europe το έχω φορέσει και ξέρω τι ρολογάρα είναι!Γιώργο, το μεσημέρι χτύπα μια πιτσούλα να στανιάρεις.(εγώ, αυτό θα έκανα..).(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλό ΣΚ σε όλους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 26, 2016, 13:37:46 μμΚαλό ΣΚ σε όλους!Sent from my iPhone using TapatalkΚουκλί και ολοφάνερα σε άψογη κατάσταση! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Έχω προσέξει, Γρηγόρη, ότι ΟΛΑ τα ρολόγια σου είναι σαν καινούργια!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλό ΣΚ σε όλους!Sent from my iPhone using Tapatalk
Σε ευχαριστω πολυ Σπυρο!!...η αληθεια ειναι οτι τα προσεχω ολα παρα πολυ!!
Παράθεση από: Greg στις Νοέμβριος 26, 2016, 14:05:18 μμΣε ευχαριστω πολυ Σπυρο!!...η αληθεια ειναι οτι τα προσεχω ολα παρα πολυ!!Θα μπορούσες πολλά να διδάξεις στον τομέα αυτό.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.