0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 23, 2016, 23:36:35 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 23, 2016, 23:14:57 μμ...πολλά ΜΜ ποστάρονται. Που ήταν κρυμμένα τόσον καιρό ? Εκτος αυτων αλλα 2-3 υπηρχαν και ποσταρονται ανα τακτα διαστηματα Του Captain είχα δει μόνον, και ξαφνικά, τόσα πολλά ! Φωτοτυπίες τα βγάζετε ?
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 23, 2016, 23:14:57 μμ...πολλά ΜΜ ποστάρονται. Που ήταν κρυμμένα τόσον καιρό ? Εκτος αυτων αλλα 2-3 υπηρχαν και ποσταρονται ανα τακτα διαστηματα
...πολλά ΜΜ ποστάρονται. Που ήταν κρυμμένα τόσον καιρό ?
Παράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 23, 2016, 23:36:35 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 23, 2016, 23:14:57 μμ...πολλά ΜΜ ποστάρονται. Που ήταν κρυμμένα τόσον καιρό ? Βαρύ σπορ και καλοκαιρινό κατα την άποψή μου.Ποιοτικά, πρέπει να είναι ΑΑΑ Το δικο μου το 001 εχω λιγοτερο απο μηνα και το ποσταρω αρκετα, ο Σπυρος (svl) το 017 του το εχει λιγοτερο απο δυο εβδομαδες και το ποσταρει αρκετα κι εκεινος...Εκτος αυτων αλλα 2-3 υπηρχαν και ποσταρονται ανα τακτα διαστηματα Του Captain είχα δει μόνον, και ξαφνικά, τόσα πολλά ! Φωτοτυπίες τα βγάζετε ?
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 23, 2016, 23:14:57 μμ...πολλά ΜΜ ποστάρονται. Που ήταν κρυμμένα τόσον καιρό ? Βαρύ σπορ και καλοκαιρινό κατα την άποψή μου.Ποιοτικά, πρέπει να είναι ΑΑΑ Το δικο μου το 001 εχω λιγοτερο απο μηνα και το ποσταρω αρκετα, ο Σπυρος (svl) το 017 του το εχει λιγοτερο απο δυο εβδομαδες και το ποσταρει αρκετα κι εκεινος...Εκτος αυτων αλλα 2-3 υπηρχαν και ποσταρονται ανα τακτα διαστηματα
...πολλά ΜΜ ποστάρονται. Που ήταν κρυμμένα τόσον καιρό ? Βαρύ σπορ και καλοκαιρινό κατα την άποψή μου.Ποιοτικά, πρέπει να είναι ΑΑΑ
Παράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 24, 2016, 00:00:11 πμΠαράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 23, 2016, 23:36:35 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 23, 2016, 23:14:57 μμ...πολλά ΜΜ ποστάρονται. Που ήταν κρυμμένα τόσον καιρό ? Εκτος αυτων αλλα 2-3 υπηρχαν και ποσταρονται ανα τακτα διαστηματα Του Captain είχα δει μόνον, και ξαφνικά, τόσα πολλά ! Φωτοτυπίες τα βγάζετε ? Δεν ήταν μόνο του καπετάνιου.Είμαι όχι πάνω από 2 μήνες εδώ και έχω δει (και θυμάμαι) και άλλα.Πολλές ερωτήσεις..
Παράθεση από: Svl στις Νοέμβριος 24, 2016, 00:04:24 πμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 24, 2016, 00:00:11 πμΠαράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 23, 2016, 23:36:35 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Νοέμβριος 23, 2016, 23:14:57 μμ...πολλά ΜΜ ποστάρονται. Που ήταν κρυμμένα τόσον καιρό ? Εκτος αυτων αλλα 2-3 υπηρχαν και ποσταρονται ανα τακτα διαστηματα Του Captain είχα δει μόνον, και ξαφνικά, τόσα πολλά ! Φωτοτυπίες τα βγάζετε ? Δεν ήταν μόνο του καπετάνιου.Είμαι όχι πάνω από 2 μήνες εδώ και έχω δει (και θυμάμαι) και άλλα.Πολλές ερωτήσεις..Ψήνεται τον βλέπω
Τελευταία επίσκεψη, άντε ήρθε ή ώρα να γυρίσουμε στην οικογένεια!Μια καρπίσια από απόσταση.
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 23, 2016, 21:06:46 μμΤελευταία επίσκεψη, άντε ήρθε ή ώρα να γυρίσουμε στην οικογένεια!Μια καρπίσια από απόσταση.Καλα την φωτογραφία η γραμματέας στη τράβηξε η ο γιατρός;GK...
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 23, 2016, 21:06:46 μμΤελευταία επίσκεψη, άντε ήρθε ή ώρα να γυρίσουμε στην οικογένεια!Μια καρπίσια από απόσταση.Ο αρκούδος έχει φάει χοντρό κόλλημα .....
Ενα λουρακι που ειχα ξεχασει οτι εχω........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: neuromind στις Νοέμβριος 24, 2016, 11:19:47 πμΕνα λουρακι που ειχα ξεχασει οτι εχω........(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαθολου κακο!Είναι λιιιιιγο συμπιεσμένο στα lugs ή μου φαινεται?
Buonasera, ragazzi! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.