Dante80 και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά δεν είμαι καλά, βιώνω μια μεταστροφή... εγκαταλείπω τα diver, έχω γίνει dress-άκιας!
Παράθεση από: STF στις Νοέμβριος 09, 2016, 15:08:22 μμΠαιδιά δεν είμαι καλά, βιώνω μια μεταστροφή... εγκαταλείπω τα diver, έχω γίνει dress-άκιας!Στεφανε το συγκεκριμενο δεν πιανεται, ειναι υπεροχο
Eίσαι άνετα μέσα στα μετάλλια , στην κατηγορία "Καρπίσιες φωτό" !!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOM
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 09, 2016, 16:02:43 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOMΤου πηγαίνει άψογα το περλόν!! (όπως και σε όλα τα βίνταζ).Υπέροχη κάσα και ρολόι συνολικά!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Νικόλα! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)20΄πριν το μπουρίνι.(έχω φωτό και μετά, αλλά περιμένω να στεγνώσει.. )
Πολύ καλή!! Πάντα είχα απορία για ΝΑΤΟ σε Πανέρι. Πραγματικά δεν θυμάμαι να έχω δει, βέβαια είμαι άσχετος και με Πανέρια(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Υπεροχο!Το ΝΑΤΟ από που? Γιατι κραταει βαρύ ρολοι μια χαρα βλέπω!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.