0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkblues στις Σεπτέμβριος 29, 2016, 14:55:06 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK Πολυ ωραια φωτο!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)GK
Όντως καιρό έχω να σε δω μ αυτό.Μαζί με ζώνη και παπούτσι,το πλήρωσες για sinn το 009 ρε φίλε...
forum image hostingΠέη νταίη.
Παράθεση από: nicolasg στις Σεπτέμβριος 29, 2016, 14:57:27 μμΜετά από πάρα πολύ καιρό, οχι το swatch -οχι το citizenΚαινουριο ρολογακι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αψογο σεταρισμα,επιπεδου bost!!!
Μετά από πάρα πολύ καιρό, οχι το swatch -οχι το citizenΚαινουριο ρολογακι (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: carl στις Σεπτέμβριος 29, 2016, 18:24:00 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραίος.Το είχα κι εγώ κάποτε...
Πέη νταίη.
...Το background οδυνηρό αλλά το ρολόι ΡΟΛΟΓΑΡΑ!!!!Θα το χάζευα με τις ώρες αν το είχα!
Αψογο σεταρισμα,επιπεδου bost!!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: carl στις Σεπτέμβριος 29, 2016, 18:24:00 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Turbo-X O μου χρησιμοποιώντας TapatalkΥπέρτατο
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.