makfil και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Sometimes all you need is a true classic...! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Transmitted through private SATCOM
Παράθεση από: interaktiv στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 12:42:21 μμΠαράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 12:24:21 μμΠαράθεση από: interaktiv στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 12:17:34 μμΚαλημέρες και απο εμένα!Sent from my iPhone using TapatalkΚαλημέρα σου, τι θα μας δείξεις σήμερα ?Τα εχω ακόμη στο φούρνο και ψήνονται, οταν ειναι έτοιμα- υπάρχει παρουσιάσει Sent from my iPhone using TapatalkΣε τι φάση "ψήνονται" ?. Τι ακριβώς γίνεται ? Αν μπορείς, χωρίς να αποκαλύψεις τα μυστικά σου, δώσε πληροφορίες.
Παράθεση από: Giorgos_I στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 12:24:21 μμΠαράθεση από: interaktiv στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 12:17:34 μμΚαλημέρες και απο εμένα!Sent from my iPhone using TapatalkΚαλημέρα σου, τι θα μας δείξεις σήμερα ?Τα εχω ακόμη στο φούρνο και ψήνονται, οταν ειναι έτοιμα- υπάρχει παρουσιάσει Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: interaktiv στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 12:17:34 μμΚαλημέρες και απο εμένα!Sent from my iPhone using TapatalkΚαλημέρα σου, τι θα μας δείξεις σήμερα ?
Καλημέρες και απο εμένα!Sent from my iPhone using Tapatalk
@ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΟΝΤΕΣ/ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε) να μπούν τα θέματα του ιντεράκτιβ.. Και εν καιρό και άλλων...Βλέπω τα διάφορα στάδια σε random θέματα και τρελαίνομαι... ΑΜΑΡΤΙΑ!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΚαλησπέραSent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 16:38:11 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΚαλησπέραSent from my iPhone using TapatalkΩραιο!..καλοφορετο!
Παράθεση από: misterK στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 15:53:35 μμ@ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΚΑΝΤΕ ΕΝΑ ΦΑΚΕΛΟ ΜΟΝΤΕΣ/ΙΔΙΟΚΑΤΑΣΚΕΥΕΣ (ή όπως αλλιώς θέλετε να το ονομάσετε) να μπούν τα θέματα του ιντεράκτιβ.. Και εν καιρό και άλλων...Βλέπω τα διάφορα στάδια σε random θέματα και τρελαίνομαι... ΑΜΑΡΤΙΑ!Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 17:23:07 μμΠαράθεση από: unbreakable στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 16:38:11 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΚαλησπέραSent from my iPhone using TapatalkΩραιο!..καλοφορετο!Θνξ φίλος Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: unbreakable στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 17:23:44 μμΠαράθεση από: Greg στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 17:23:07 μμΠαράθεση από: unbreakable στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 16:38:11 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΚαλησπέραSent from my iPhone using TapatalkΩραιο!..καλοφορετο!Θνξ φίλος Sent from my iPhone using TapatalkΤι? Καινούριο?Παρουσίαση!!!!!
Παράθεση από: Βost στις Σεπτέμβριος 18, 2016, 14:19:04 μμSometimes all you need is a true classic...! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολυ ωραιο Αλέκο! Γράφει στον καρπό
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.