0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Υπέροχα όλα παιδιά!Διαπιστώνω ότι μονο εγώ και το invicta μου είμαστε γραφείο σήμερα....
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 18, 2016, 10:18:55 πμΠαράθεση από: STF στις Ιούλιος 18, 2016, 09:48:43 πμΣτάλθηκε από συσκευή τηλεπικοινωνίαςΩραίος Στέφανε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ποιο είναι?
Παράθεση από: STF στις Ιούλιος 18, 2016, 09:48:43 πμΣτάλθηκε από συσκευή τηλεπικοινωνίαςΩραίος Στέφανε (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Στάλθηκε από συσκευή τηλεπικοινωνίας
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούλιος 16, 2016, 22:37:17 μμΩραια φωτο Καπτεν, για θεματικη σε περιοδικο!! Μενει ο giorgios να βγαλει μια φωτο το dive watch του περιμενοντας πρωινιατικα στην σταση για το δημοτικο λεωφορειο!! ...συ είπας !
Ωραια φωτο Καπτεν, για θεματικη σε περιοδικο!! Μενει ο giorgios να βγαλει μια φωτο το dive watch του περιμενοντας πρωινιατικα στην σταση για το δημοτικο λεωφορειο!!
Swatchάκι σημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Απλα δεν εχω λογια..
Παράθεση από: harolagoha στις Ιούλιος 18, 2016, 16:41:35 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) Απλα δεν εχω λογια.. "Μενει ο giorgios να βγαλει μια φωτο το dive watch του περιμενοντας πρωινιατικα στην σταση για το δημοτικο λεωφορειο!! "Αποστολή εξετελέσθη.
Καλό το super engineer... αλλά στο BFK καλύτερο Μου την έσπασε η strapcode. Τους λέω να μου στείλουν και end links για Sumo, τα πληρώνω και ακυρώνουν με refund, δεν ταιριάζουν και καλά
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.