0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιούνιος 27, 2016, 10:09:12 πμ Ωραιο το sumo!! Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 27, 2016, 10:12:00 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Εχεις μεγαλο καρπο ή μου φαινεται;; Οταν βλεπω τον president κατι παθαινω! Πολυ ομορφο Νικολα!!!!
...τι άλλο από το dedicated πλέον για θάλασσα. Μέχρι να τα "φτύσει", είτε από εισροή, ή μπαταρία Και απο μπαταρία, θα με αφήσει ΣΙΓΟΥΡΑ, μόλις πάω σε κανέναν ξερότοπο !! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
... γιατί να το πετάξεις ...;;;;την προηγούμενη βδομάδα άλλαξα μπαταρία σε ένα τέτοιο .... !!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 27, 2016, 14:41:28 μμ... γιατί να το πετάξεις ...;;;;την προηγούμενη βδομάδα άλλαξα μπαταρία σε ένα τέτοιο .... !!!!Τελικά, όλοι έχουν και από ενα τέτοιο, και εγώ ντρεπόμουνα που το παρουσίαζα. Να φτιάξουμε ένα νήμα με αυτά
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 27, 2016, 10:12:00 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠλάκα έχει να έχουμε το ίδιο, που είναι και σχετικά σπάνιο. Δεν είναι και SUB .
Παράθεση από: Giorgos_I στις Ιούνιος 27, 2016, 15:16:06 μμΠαράθεση από: nicolasg στις Ιούνιος 27, 2016, 10:12:00 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΠλάκα έχει να έχουμε το ίδιο, που είναι και σχετικά σπάνιο. Δεν είναι και SUB .O Νικόλας θα προτιμούσε να έιχατε το ίδιο sub...
Παιδια οταν βουτουσα το σιτιζεν δεν ηξερα ο χαζος, οχι βεβαια οτι επαθε τιποτα..Απλα καθομαι και σκεφτομαι, ποιος ο λογος να το γεμιζω αλατια?? Δεν κανω καταδυσεις, δεν ψαρευω, ειμαι της ξαπλωστρας παιδι και μ´αρεσει ο φρεντο εσπρεπσο και το "μυδι".. Και φυσικα με το βιλεμπρεκέν μαγιο, που πας με το voctok...??
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.