free image host
Το θεωρω το καλυτερο σεικο..χωρις το "g" μπροστα..!!! Ανετα εδινα ολη μου την (ταπεινη) μου συλλογη γι αυτο εδω!!
Giorgos οταν πηγα στο κοσμηματοπωλειο της Ναξου ζητησα ενα ρολοι που να ΑΝΤΕΧΕΙ παντος ειδους νερα, να ειναι κουκλι και να το φοραω με τα παντα..Μου εδειξε ενα σιτιζεν (αυτο) και κατι gshock...
Το ρολοι αυτο εχει περασει τα πανδεινα...μ´αυτο ξυπνουσα το πρωι και μ´αυτο κοιμομουν το βραδυ..Αμφιβαλλω αν το εβγαζα και οταν εκανα ντους..Το μοναδικο μου ηταν παντου, σε θαλασσες, ασκησεις, εκπαιδευσεις, you name it..Αντεξε τα παντα, απο μετωπικες πτωσεις με το πατωμα, απο χτυπηματα σε εξτιριμ υπηρεσιακες καταστασεις, σε αποτομες θερμοκρασιακες μεταβολες και ομως ειναι σκληροτραχηλο..Μετα την μεταμοσχευση "καρδιας" (αλλαγη πυκνωτη και στεγανοποιηςη) στην επισημη της σιτιζεν (5 μηνες τους πηρε...

) δεν το βρεχω καθως απ´οσα εχω ακουσει (απο αλλους για παραπονα κατα του προειρημενου service) κρινεται επιφοβο ενα τετοιο εγχειρημα εμβαπτισης στο υγρο στοιχειο!! Παντως ακομα και τωρα δεν το λυπαμαι, επιτελει αυτο για το οποιο σχεδιασθηκε και δημιουργηθηκε να κανει..Εμενα ευτυχισμενο....