Σας ευχαριστω ολους για τις ευχες, να στε ολοι καλα και ό,τι ποθειτε συντομα να το χετε στον καρπο σας!
Το ρολοι μετραει περισσοτερο με τζουμπιλι, κακα τα ψεμματα και οφειλω να ομολογησω οτι ειναι πολυ ΑΝΕΤΟ..Σ´αυτο το ρολοι δεν μπορω να του βαλω καουτσουκ (οχι οτι ειναι κακο) αλλα νατο/ζουλου πολυ ευχαριστως...Προς το παρον θελω να το χαρω με τον μπρασελε του που ναι μεν ακουγεται καπως αλλα γυαλιζει και δειχνει το ρολοι πιο ακριβο..Σε συγκριση με το dial του πρωτου που πηρα απ το creation (κ φυσικα επεστρεψα) ηταν θεοστραβο, το τελευταιο θα ελεγα οτι ειναι, αν οχι αψεγαδιαστο αλλα σε σουπερ ικανοποιητικο alignment, δεδομενου οτι εδωσα 140€ παρακαλω και με χρονομετρια προς το παρον στο -8 sec...
Μια παρουσιαση για ενα τοσο χιλιοσυζητημενο ρολοι την θεωρω ακαρπη αλλα το Σαββατο, θεου θελοντος, θα εχω στα χερια μου το sndf95p1 και αν ειμαι και τυχερος ισως και το μπρασελεδατο αδερφακι του, sndf87p1..
Σε καμια 10-12 αρια μερες ο "φακος" της citizen (ny0040-09w) θα μας κανει την εμφανιση του.. 

Το τζουμπιλι του πάει πάρα πολύ, του προσθέτει πόντους ομορφιάς και κυρίλας

ενώ είναι ένας από τους πιο άνετους μπρασελέδες που φτιάχτηκαν ποτέ , καθώς είναι τρομερά εύκαμπτος και ακολουθεί
τον καρπό χωρίς να ενοχλεί ποτέ!