0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 05, 2016, 16:11:49 μμη πρώτη βουτιά για φέτος ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το ρολοι?
η πρώτη βουτιά για φέτος ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
το ρολόι δεν το βούτηξα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)... το ρολόι είναι της γνωστής οικογενείας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)... και του απαγορεύεται να πλησιάσει την θάλασσα λιγότερο απο τα 10 μέτρα ...!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημερα σας! Πολυ καλη Κυριακη ευχομαι!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from private sat connection...
Αν δεν έχεις πραγματική ανάγκη για χρονομέτρηση της βουτιάς / κατάδυσης, για λόγους ασφαλείας, προς τι ο λόγος να το βουτάς ?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 05, 2016, 17:31:58 μμτο ρολόι δεν το βούτηξα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)... το ρολόι είναι της γνωστής οικογενείας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)... και του απαγορεύεται να πλησιάσει την θάλασσα λιγότερο απο τα 10 μέτρα ...!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)....ή 33 πόδια ( στο Βρεττανικο σύστημα ) !Αν δεν έχεις πραγματική ανάγκη για χρονομέτρηση της βουτιάς / κατάδυσης, για λόγους ασφαλείας, προς τι ο λόγος να το βουτάς ? Και μιλάω εγώ, που δεν έχω αφήσει ρολόϊ για ρολόϊ που να μην το έχω βουτήξει / κοπανήσει / γδάρει / τρίψει με άμμο για να φύγει η γυαλάδα.Θα πέσουν να με φάνε οι φαν της βουτιάς, αλλά αυτή είναι η άποψή μου μετά από πολλά - πολλά χρόνια στο νερό.
Καλό υπόλοιπο Κυριακής παιδιά imag
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.