0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Έχω κι άλλα παίδες... Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Εχθές και σήμερα το ίδιο! Και φυσικά VOSTOK! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 28, 2016, 19:35:44 μμποσα ειχες απο αυτο το μοντελο?Ενα και καλο και το πηρε ο Πετρος.Ουτε προικα να του το δινα
ποσα ειχες απο αυτο το μοντελο?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν επρεπε να πάρεις αυτο με τα λαστιχακια .Δωστο πισω αν μπορείς, κανα πατεκ δεν εχεις?
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 28, 2016, 22:16:38 μμΔεν επρεπε να πάρεις αυτο με τα λαστιχακια .Δωστο πισω αν μπορείς, κανα πατεκ δεν εχεις?Κάνα τέτοιο;
Έχω άλλο για κερασακι, μη βιάζεσαι... Πάρε προς το παρόν το ναυτίλο...
ρε βαγγελη μας πεταξες τα ματια εξω να ουμε, αλλα σιγα τωρα τα πατεκ και τα απ μονο ρολεξ , φουμαρα πουλαν αυτα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.