0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπερα σε ολους
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 25, 2016, 21:39:08 μμΠαράθεση από: gkblues στις Μάιος 25, 2016, 13:36:07 μμΓια πεστε.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...Πολύ ωραίος! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίος όντως..... Αν και θα το ήθελα με Blue bond..... Μαύρο είναι έτσι...?
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 25, 2016, 13:36:07 μμΓια πεστε.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...Πολύ ωραίος! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Για πεστε.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...
Παράθεση από: stavros14 στις Μάιος 25, 2016, 19:23:13 μμKαλησπερες,εδώ με την φάτσα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας TapatalkTέλεια η φάτσα!!!Το skx θέλει λάστιχο, το jubilee το χαλάει...Φοβερή φωτό, συνολικά!!!
Kαλησπερες,εδώ με την φάτσα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
οκΣτάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Πέρλον;;; Σοβαρέέέέέέέψου.....
Χαιρετώ και εγώ την παρέα με βραδινή hosting imagenes
Του πάει το δέρμα!!!Από που;
Kαλησπερες,εδώ με την φάτσα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.).................Ένα μπλε περλον
Καλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from private sat connection...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.