0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis? στις Μάιος 25, 2016, 10:05:26 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛιτο και κομψο χωρις..επεξηγησεις και αρωματα!!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: harolagoha στις Μάιος 25, 2016, 09:58:11 πμΠαράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 25, 2016, 09:31:47 πμΠολλές Καλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from private sat connection...Καλημερα αντωνη, του βαλες νατο βλεπω..Το χρωμα του παει! Παιδευτηκες καθολου στο "βγαλε";Πολύ ευκολο. Εχει μπαρετες απο μέσα. Οι βίδες στο πλάι είναι διακόσμηση. Εχει ανταπτορες όμως έξτρα που πήραSent from private sat connection...
Παράθεση από: AntonisCh στις Μάιος 25, 2016, 09:31:47 πμΠολλές Καλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from private sat connection...Καλημερα αντωνη, του βαλες νατο βλεπω..Το χρωμα του παει! Παιδευτηκες καθολου στο "βγαλε";
Πολλές Καλημερες!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from private sat connection...
Για πεστε.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...
Παράθεση από: harolagoha στις Μάιος 25, 2016, 10:21:46 πμΠαράθεση από: Vagelis? στις Μάιος 25, 2016, 10:05:26 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΛιτο και κομψο χωρις..επεξηγησεις και αρωματα!! Ναι, ομορφο συνολο. (ρολοι-ντυσιμο)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Kαλησπερες,εδώ με την φάτσα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.