warover, makfil και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: harolagoha στις Μάιος 20, 2016, 11:58:33 πμΠαράθεση από: neuromind στις Μάιος 20, 2016, 11:53:54 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο δερματινο νατο αναδεικνυει ωραια το timex![/quoteκαι το συγκεκριμενο λουρακι το κανει να φαινεται λιγο μεγαλυτερο....του εχω βαλει και μαυρο αλλα δεν............Πολυ ωραιο,αλλα ισως με ενα δερματινο τρυπητο να δειξει ακομα περισσοτερο.Το δερματινο νατο ειναι μπαλαντερ για ολα σου τα ρολογια
Παράθεση από: neuromind στις Μάιος 20, 2016, 11:53:54 πμΚαλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΤο δερματινο νατο αναδεικνυει ωραια το timex![/quoteκαι το συγκεκριμενο λουρακι το κανει να φαινεται λιγο μεγαλυτερο....του εχω βαλει και μαυρο αλλα δεν............
Καλημερα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Σεικάρα σήμερα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι έγινε Captain ? Χάσαμε την γεννήτρια ? Γρήγορα στην emergency !
Γιατί,εσύ φοράς το πανέρι?
... το φοράω συνέχεια ... όποτε και όταν έρχεται η ώρα του ...!!!
Παράθεση από: Giorgos_I στις Μάιος 20, 2016, 15:23:45 μμΤι έγινε Captain ? Χάσαμε την γεννήτρια ? Γρήγορα στην emergency ! ... άστα πάει και η emergency ... πάμε με το UPS ... !!! Παράθεση από: george_ στις Μάιος 20, 2016, 15:59:00 μμΓιατί,εσύ φοράς το πανέρι? ... το φοράω συνέχεια ... όποτε και όταν έρχεται η ώρα του ...!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Μάιος 20, 2016, 17:00:52 μμ... το φοράω συνέχεια ... όποτε και όταν έρχεται η ώρα του ...!!! Εχει κατηγοριοποιηθεί στα "αμοιβά".
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Invicta σεμνά και ταπεινά... Καλό και διασκεδαστικό πσκ σε ολους!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.