0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τι λες ρε παιδί μου! Στείλε μήνυμα στο διάστημα, στους εξωγήινους!
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 02, 2016, 13:29:26 μμΦουλ σημα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ωραίος!Vodafone έχεις?
Φουλ σημα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 02, 2016, 13:29:26 μμΦουλ σημα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕπιτρεπεται ενας πιουριστ να φοραει ρολοι ταψι;Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Φουλ σημα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
PANAFON. Για αυτο δεν πιανει καλά
42 χωρις μπεζελ ,ειναι οριακοΩρες ωρες μου φαινεται μεγαλοΕκτος αυτου ομως ειναι φανταστικο ρολοι και μακραν το πιο πολυφορεμενο μουΦοβερο μπρασελεΒουρτσισμενο ολο ,δεν γυαλιζει τιποταΜπλε λουμινοβαΕκο ντραιβ- περπετουαλ -radio controlled
Το bezel πάντα παίζει μεγάλο ρόλο.Στις φώτο τις πιο μακρινές που έβαλες μια χαρά δείχνει πάντως.
οχι,παντα
Παράθεση από: george_ στις Μάιος 02, 2016, 16:57:35 μμοχι,παντα Εχεις αντιπαραδειγμα?
Τι perpetual και παπάγια μας τσαμπουνας ωρε, που το μισό χρόνο δεν το φοράς γιατί πάει μια ώρα πίσω... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.