0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Καλη Ανάσταση σε ολους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from private sat connection...
Καλη Ανάσταση σε ολους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.).
Καλή Ανάσταση!(τι έπαθε πάλι το tapatalk? Δεν δέχεται φώτο)
Παράθεση από: gkblues στις Απρίλιος 28, 2016, 20:57:06 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...Για το ρολόι απλά Seiko, δεν χρειάζεται περισσότερα λογια, αλλά το πουκάμισο είναι αλλού... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: giorgosr32 στις Απρίλιος 29, 2016, 19:55:54 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το SM-A500FU μου χρησιμοποιώντας TapatalkΚαλορίζικο....!!μου αρέσει πολύ
Ποσο μου αρεσει (και αυτο) το σογκουν!!!!!!! Να το χαιρεσαι ειναι υπεροχο!!
Παράθεση από: unbreakable στις Απρίλιος 30, 2016, 12:13:29 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ότι πρέπει για beater ρολόι...Τα έχει όλα και συμφέρει.
Καλη ανασταση(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μια απο τις ελαχιστες φορες που το φοραω....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-D855 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.