0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καπταιν, μας λες ότι είναι ακριβά, αλλά στα 8 χιλιαρικα θα πάρεις jlc!
Ειλικρινά χέστηκα άμα τα φτιάχνει μόνη της.Και η Seiko μόνη της τα φτιάχνει και ξεκινάνε από 50€.Να τα βάλουμε vs;
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 24, 2016, 13:20:12 μμΚαπταιν, μας λες ότι είναι ακριβά, αλλά στα 8 χιλιαρικα θα πάρεις jlc! ναι τι δεν καταλαβαίνεις ...;;; τα θεωρώ πολλά για ρολεξ ... και θα έπαιρνα μ αυτά τα λεφτά JLC ...!!!
Διακρίνω μια υπερβολή, δε δίνει φυσικά πιο ισχυρά επιχειρήματα στο λόγο σου 300 καλίμπρες ???φυσικά η 751 είναι η f.piguet 1185 .Τετοια ρολογομανα και φτιάχνει μόνο 50 χιλιαδες ρολόγια, ενώ η Rolex κάπου στο 1.000.000.....άτιμη κοινωνία
Παράθεση από: Vagelis? στις Απρίλιος 24, 2016, 14:08:48 μμΕιλικρινά χέστηκα άμα τα φτιάχνει μόνη της.Και η Seiko μόνη της τα φτιάχνει και ξεκινάνε από 50€.Να τα βάλουμε vs;Tυχερέ! Άμα δεν σε νοιάζει να τα φτιάχνει μόνη της , μπορείς να κοιτάς και άλλες μάρκες.....Όπως ξέρεις , η S τα κανονικά της κομμάτια, τα κοστολογεί όπως και οι ελβετοί.
Παράθεση από: Vagelis? στις Απρίλιος 24, 2016, 13:30:43 μμΑυτό και το monster τραβάνε "όλο το κουπί" το Καλοκαίρι, φίλε Πέτρο! Γι αυτό δεν καίγομαι για χελώνα και θα περιμένω το Padi... Σωστός.Κι εγώ είμαι σε φάση απόφασης για το πιο θα τραβήξει το καλοκαιρινό κουπί.Τα Skx μου δεν με βολεύουν γι αυτό,οπότε με βλέπω για κανένα Casio,ίσως και swatch ...πάντα προσανατολίζομαι σε πλαστικούρες το καλοκαίρι...να μην το νιώθεις όσο γίνεται.
Αυτό και το monster τραβάνε "όλο το κουπί" το Καλοκαίρι, φίλε Πέτρο! Γι αυτό δεν καίγομαι για χελώνα και θα περιμένω το Padi...
Ανοίξτε τοπικ για καλοκαιρινή πλαστικούρα
φίλε πάλι δεν καταλαβαίνεις ... και κάνεις τι ίδιο λάθος συνέχεια ... η ρολεξ κάνει 1.000.000 ρολόγια ...και η JLC φτιάχνει 50.000 αριστουργήματα και έργα τέχνης ... υπάρχει διαφορά !!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κσνένα ενδιαφέρον σε τέτοια κομμάτια, μη ρεαλιστικά, στη σφαίρα της φαντασίας.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.