Αποστολέας Θέμα: Σήμερα φόρεσα.....  (Αναγνώστηκε 15976343 φορές)

0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
Απ: Σήμερα φόρεσα.....
« Απάντηση #43065 στις: Απρίλιος 23, 2016, 23:44:26 μμ »
Καπταιν ,η zenith το χρονογράφο έχει στην ουσία,την οποία αγόρασε κάποτε και η ρολεξ και έσωσε σε μεγάλο βαθμό την zenith , που οικονομικά  ήταν χάλια. Η iwc, μια μηχανή είχε, τώρα καλύτερη από τη ρολεξ, δύσκολο. Jlc,φτιάχνει μηχανές για όλους τους άλλους στο γκρουπ,η δική της παραγωγή είναι κάπου στις 50 χιλιαδες
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43066 στις: Απρίλιος 23, 2016, 23:46:38 μμ »
Καπταιν ,η zenith το χρονογράφο έχει στην ουσία,την οποία αγόρασε κάποτε και η ρολεξ και έσωσε σε μεγάλο βαθμό την zenith , που οικονομικά  ήταν χάλια. Η iwc, μια μηχανή είχε, τώρα καλύτερη από τη ρολεξ, δύσκολο. Jlc,φτιάχνει μηχανές για όλους τους άλλους στο γκρουπ,η δική της παραγωγή είναι κάπου στις 50 χιλιαδες
ρε τι θεος εισαι εσυ,οταν η ρολεξ παιρνει απο μια εταιρια την σωσει απο χρεοκοπια οταν καποια αλλη παιρνει μηχανες απο αλλους ειναι για μαπα  :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #43067 στις: Απρίλιος 23, 2016, 23:49:05 μμ »

• έχει γίνει αναφορά στα μεγάλα φορά, στελακο
[
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος georgefl74

• VIP Member
    • Προφίλ
    • My YouTube reviews
« Απάντηση #43068 στις: Απρίλιος 24, 2016, 00:01:18 πμ »
Πριν καμιά δεκαριά χρόνια,ήταν λογικές οι τιμές της Ω...

Και ένα datejust που μου είχαν πάρει πριν 15 χρόνια λογική τιμή είχε Πέτρο. Τώρα πλέον όχι.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Petros1

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43069 στις: Απρίλιος 24, 2016, 00:07:52 πμ »
Πριν καμιά δεκαριά χρόνια,ήταν λογικές οι τιμές της Ω...

Και ένα datejust που μου είχαν πάρει πριν 15 χρόνια λογική τιμή είχε Πέτρο. Τώρα πλέον όχι.
Εννοείται Γιώργο...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43070 στις: Απρίλιος 24, 2016, 11:32:16 πμ »

προσωπική άποψη ...JLC = είναι the best value στα...  5Κ ... 10Κ ...  20Κ ... !!!

είναι προφανές ότι η JLC είναι  haute horlogerie manufacture και η  Rolex είναι ένα  luxury brand ... ασχολείσαι χρόνια με ρολόγια οπότε την διαφορά την καταλαβαίνεις ...!!! ;)

Ρίξε μια ματιά στα grande complication ρολόγια της JLC που το αποδεικνύουν ... επίσης η JLC έχει περίπου 300 διαφορετικές in-house καλιμπρες η rolex πόσες έχεις ...;;;

πες μου γιατί να πάρω με 5K ένα αδιάφορο Rolex AirKing ... και να μην πάρω ένα Jaeger-LeCoultre Geophysic 1958 ...!!!!

πες μου γιατι να πάρω με 8500 ευρώ ενα SUB και να μην πάρω ένα Deep Sea Master Compressor ...  :)

η ένα ... memovox ...!!!!

και αφήνω για το τέλος ... γιατί να πάρω το τούβλο το DSSD και να μην πάρω το tribute to polaris ... :D :D :D :D

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stelakos

• Hero Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43071 στις: Απρίλιος 24, 2016, 11:38:29 πμ »

προσωπική άποψη ...JLC = είναι the best value στα...  5Κ ... 10Κ ...  20Κ ... !!!

είναι προφανές ότι η JLC είναι  haute horlogerie manufacture και η  Rolex είναι ένα  luxury brand ... ασχολείσαι χρόνια με ρολόγια οπότε την διαφορά την καταλαβαίνεις ...!!! ;)

Ρίξε μια ματιά στα grande complication ρολόγια της JLC που το αποδεικνύουν ... επίσης η JLC έχει περίπου 300 διαφορετικές in-house καλιμπρες η rolex πόσες έχεις ...;;;

πες μου γιατί να πάρω με 5K ένα αδιάφορο Rolex AirKing ... και να μην πάρω ένα Jaeger-LeCoultre Geophysic 1958 ...!!!!

(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

πες μου γιατι να πάρω με 8500 ευρώ ενα SUB και να μην πάρω ένα Deep Sea Master Compressor ...  :)

η ένα ... memovox ...!!!!

και αφήνω για το τέλος ... γιατί να πάρω το τούβλο το DSSD και να μην πάρω το tribute to polaris ... :D :D :D :D

ειναι κοκκαλα χαχαχαχα
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος harolagoha

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #43072 στις: Απρίλιος 24, 2016, 11:41:12 πμ »
Ωραια μοντελα αντιπαρεβαλες captain..! Ολα ειναι στο μυαλο και τα "θελω" του καθενα ..
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Παμε μονο Ελβετια...

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43073 στις: Απρίλιος 24, 2016, 11:45:47 πμ »
Δημήτρη (όχι ότι εγώ δεν το κάνω...) αλλά με έχεις μπερδέψει.
Θυμάμαι πριν λίγο καιρό (5-6 μήνες, όχι τίποτα χρόνια) είχες κολλήσει με Rolex.
Αν με ρώταγε κάποιος θα έλεγα ότι ήσουν ένα βήμα πριν την αγορά...
Τελικά παίρνεις το Πανέρι (δε θυμάμαι ίσως είχες κάνει και vs).

Έπειτα, θυμάμαι ότι το Rolex σου είχε μείνει κολλημένο στο μυαλό (λογικό όταν δεν παίρνεις αυτό που πραγματικά θέλεις).
Μεχρι και πριν λίγες μέρες.

Και τώρα σε βλέπω και τη..."θάβεις"  :D :D :D

Και σου ξαναλέω: εννοείται ότι το έχουμε κάνει όλοι κατά καιρούς, αλλά μέσα σε 3-4 χρόνια. Εσύ το τερμάτισες σε μερικούς μήνες... :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43074 στις: Απρίλιος 24, 2016, 11:52:48 πμ »
Χρονια πολλα και καλη Μ.Εβδομαδα σε ολους

G...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος stavros14

• Sr. Member
    • Προφίλ
« Απάντηση #43075 στις: Απρίλιος 24, 2016, 12:06:18 μμ »
Ωραίο ποστ κάπτεν και ωραίες αντιπροτασεις.Επίσης να προσθέσω στα χρήματα τoυ daytona χτυπάς vc,ap.Γούστο είναι η επιλογή rolex όχι μονόδρομος...   

Στάλθηκε από το C2105 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Εν οιδα οτι ουδεν οιδα.

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43076 στις: Απρίλιος 24, 2016, 12:20:53 μμ »
Δημήτρη (όχι ότι εγώ δεν το κάνω...) αλλά με έχεις μπερδέψει.
Θυμάμαι πριν λίγο καιρό (5-6 μήνες, όχι τίποτα χρόνια) είχες κολλήσει με Rolex.
Αν με ρώταγε κάποιος θα έλεγα ότι ήσουν ένα βήμα πριν την αγορά...
Τελικά παίρνεις το Πανέρι (δε θυμάμαι ίσως είχες κάνει και vs).

Έπειτα, θυμάμαι ότι το Rolex σου είχε μείνει κολλημένο στο μυαλό (λογικό όταν δεν παίρνεις αυτό που πραγματικά θέλεις).
Μεχρι και πριν λίγες μέρες.

Και τώρα σε βλέπω και τη..."θάβεις"  :D :D :D

Και σου ξαναλέω: εννοείται ότι το έχουμε κάνει όλοι κατά καιρούς, αλλά μέσα σε 3-4 χρόνια. Εσύ το τερμάτισες σε μερικούς μήνες... :D :D :D

Βαγγέλη έκανα μεγάλη προσπάθεια να πίσω τον εαυτό μου ... και όταν τελικά τα κατάφερα ... βγήκα στην αγορά για έρευνα ...  τα αποτελέσματα ήταν σκέτη απογοήτευση ... κάτι ρολόγια 10-20 χρονών με τσίγκινα μπρασελε ... αγνώστου προέλευσης και χωρίς ιστορικό book service ... αλλά ρολόγια ξεσκισμένα απο κακά γυαλίσματα με αλλοιωμένες ακμές και γωνίες και κατεστραμμένες κάσες ...

και βέβαια  είναι rolex αρα ζητάμε ότι θέλουμε  ...  ο καθένας τους μέχρι και 5000 ευρώ για ρολογια χρέπια ... !!!

... όλα τα έβλεπα μικρά χωρίς παρουσία για τον καρπό μου  !!!

τα καινούργια profesional που είναι σαφώς πολύ βελτιωμένα και δείχνουν μεγαλύτερα ... κάθονται αξιοπρεπώς στο χέρι μου  αλλά έχουν ξεφύγει χωρίς λόγο στις τιμές τους ... και έχουν μπει σε άλλα χωράφια ( JLC) ...!!! οπότε Βαγγέλη στα 8000 ευρώ γιατί να μην πάρεις ένα JLC που τα θεωρώ ανώτερα  σε ποιότητα και φινίρισμα ρολόγια απο τα ρόλεξ ...!!!

Βαγγέλη αυτά πήραν τον ανήφορο ενώ οι μισθοί μας πήραν τον κατήφορο ... το τρένο που λέγετε ρολεξ πέρασε και το χάσαμε  ...  :D :D :D :D :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #43077 στις: Απρίλιος 24, 2016, 13:13:03 μμ »
Διακρίνω μια υπερβολή, δε δίνει φυσικά πιο ισχυρά επιχειρήματα στο λόγο σου ;D 300 καλίμπρες ???φυσικά  η 751 είναι η f.piguet 1185 :D.Τετοια ρολογομανα και φτιάχνει μόνο 50 χιλιαδες ρολόγια, ενώ η Rolex κάπου στο 1.000.000.....άτιμη κοινωνία  :D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Συνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #43078 στις: Απρίλιος 24, 2016, 13:20:12 μμ »
Καπταιν, μας λες ότι είναι ακριβά, αλλά  στα 8 χιλιαρικα θα πάρεις jlc! ::)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #43079 στις: Απρίλιος 24, 2016, 13:23:33 μμ »
Βαγγέλη αυτά πήραν τον ανήφορο ενώ οι μισθοί μας πήραν τον κατήφορο ... το τρένο που λέγετε ρολεξ πέρασε και το χάσαμε  ...  :D :D :D :D :D
Captain με κάλυψες απόλυτα!
Δεν ξέρω τί παίζει στην αγορά, αλλά φυσικά δεν έχω κανένα λόγο να αμφισβητήσω τα γραφόμενά σου!
Και προσωπικά jlc θα προτιμούσα ή ακόμα καλύτερα gs, αντί για Rolex οπότε σε καταλαβαίνω!

Και για να μην είμαστε off topic, ένα ρολόι που είχα καιρό να φορέσω:

« Τελευταία τροποποίηση: Απρίλιος 24, 2016, 13:27:21 μμ από Vagelis? »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions