grigoris gs, Makis2020 και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: georgefl74 στις Απρίλιος 21, 2016, 21:54:06 μμΚαι του πάει αυτό το nato...
Καινουργιο λουρακι....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
άντε λίγο ακομα να βγει η βδομάδα με το mm300 !!!
Παράθεση από: AntonisCh στις Απρίλιος 21, 2016, 17:44:41 μμΠαράθεση από: tetos στις Απρίλιος 21, 2016, 17:35:14 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο, αυθάδικο ρολόι...! Σκέτη αλητεία! +100Δεν θα μπορούσες να το περιγράψεις καλύτερα Αντώνη...!
Παράθεση από: tetos στις Απρίλιος 21, 2016, 17:35:14 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πανέμορφο, αυθάδικο ρολόι...! Σκέτη αλητεία!
Παράθεση από: neuromind στις Απρίλιος 21, 2016, 22:06:00 μμΚαινουργιο λουρακι....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατρε δεν με ξετρελανε, οχι οτι ειναι κακο..Αποψη μου παιξε με σκουρο καφε δερματινο λουρακι ή δερματινο νατο..Σε υφασματινο νατο κυριως με αποχρωσεις του γκρι και μαυρου ή με εντονα χρωματα που ειναι σε αντιθεση με το μαυρο και διεγειρουν το ματι, οπως πορτοκαλι
Και μια τέτοια μέρα.... Φόρεσα ένα ρολόι που ήταν δώρο από πολύ αγαπημένα μου πρόσωπα Καλή συνέχεια σε όλους (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: harolagoha στις Απρίλιος 21, 2016, 22:47:55 μμΠαράθεση από: neuromind στις Απρίλιος 21, 2016, 22:06:00 μμΚαινουργιο λουρακι....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατρε δεν με ξετρελανε, οχι οτι ειναι κακο..Αποψη μου παιξε με σκουρο καφε δερματινο λουρακι ή δερματινο νατο..Σε υφασματινο νατο κυριως με αποχρωσεις του γκρι και μαυρου ή με εντονα χρωματα που ειναι σε αντιθεση με το μαυρο και διεγειρουν το ματι, οπως πορτοκαλι +1
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 21, 2016, 23:16:14 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Απρίλιος 21, 2016, 22:47:55 μμΠαράθεση από: neuromind στις Απρίλιος 21, 2016, 22:06:00 μμΚαινουργιο λουρακι....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το HUAWEI GRA-L09 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΓιατρε δεν με ξετρελανε, οχι οτι ειναι κακο..Αποψη μου παιξε με σκουρο καφε δερματινο λουρακι ή δερματινο νατο..Σε υφασματινο νατο κυριως με αποχρωσεις του γκρι και μαυρου ή με εντονα χρωματα που ειναι σε αντιθεση με το μαυρο και διεγειρουν το ματι, οπως πορτοκαλι +1απο κοντα φαινεται διαφορετικο...η αληθεια ειναι οτι θελω να του φορεσω μαυρο με μαυρα μεταλλικα στοιχεια και γκρι με μαυρα στοιχεια αλλα δεν βρηκα ακομα τιποτα απο τα δυο!στα site που τα παραγγειλα δεν τα ειχαν διαθεσιμα......
Αντρέα ότι βλέπεις από κάτω στο καπάκι του .. Δεν ξέρω κάτι παραπάνω και δεν το έψαξα ποτέ... Ήταν δώρο από Japan μεριά....
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.