0 μέλη και 15 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: capt-dim στις Απρίλιος 09, 2016, 12:05:26 μμΠαράθεση από: harolagoha στις Απρίλιος 09, 2016, 11:59:40 πμΩραιο κ αυτο! Ανοιχτης αποχρωσης λουρακια του πανε, το ρολοι ειναι φωτεινο απο μονο του και οι μπλε δεικτες μονο με κρεμ, απαλο καφε, μοκα κλπ αναδεικνυονται!... συμφωνώ .... αν και το ΟΕΜ λουράκι της Ω είναι σκούρος καφέ αλιγάτορας ... και με κόστος +400 ευρώ ...μαζί με την μπούκλα ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ο γνήσιος αλιγάτορας καλής επεξεργασίας αρχίζει από τα 150-200$ καπετάνιε. Η μπουκλα με το Ω άλλα 200. Λογικό Μπορείς να βρεις καλουτσικο αλιγατορα από Βιετνάμ με μια μαϊμού μπουκλα γύρω στα 80-100$ σύνολο
Παράθεση από: harolagoha στις Απρίλιος 09, 2016, 11:59:40 πμΩραιο κ αυτο! Ανοιχτης αποχρωσης λουρακια του πανε, το ρολοι ειναι φωτεινο απο μονο του και οι μπλε δεικτες μονο με κρεμ, απαλο καφε, μοκα κλπ αναδεικνυονται!... συμφωνώ .... αν και το ΟΕΜ λουράκι της Ω είναι σκούρος καφέ αλιγάτορας ... και με κόστος +400 ευρώ ...μαζί με την μπούκλα ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Ωραιο κ αυτο! Ανοιχτης αποχρωσης λουρακια του πανε, το ρολοι ειναι φωτεινο απο μονο του και οι μπλε δεικτες μονο με κρεμ, απαλο καφε, μοκα κλπ αναδεικνυονται!
Capitano,τα μεταξωτα βρακια...
True Story:Βγάζω σήμερα το αυτοκίνητο απ το γκαράζ.Κάθεται η κόρη μου(5 ετών) στο πίσω κάθισμα.Μου λέει:"Μπαμπά το ρολόι σου είναι καταπληκτικό!!Έχει και πράσινα μπιλάκια..." -Πρώτη σκέψη μου:"Πόσο παιδικά τα βλέπουν όλα τα πράγματα τα πιτσιρίκια..."-Δεύτερη σκέψη μου: "Γιατί, κι εμείς πως τα βλέπουμε τα ρολόγια..?Διαφορετικά...??" click image upload
να χαιρεσαι την κορη σου....και μενα η δικη μου (4 ετων) τα ιδια μου λεει...
Παράθεση από: Petros1 στις Απρίλιος 09, 2016, 15:18:42 μμTrue Story:Βγάζω σήμερα το αυτοκίνητο απ το γκαράζ.Κάθεται η κόρη μου(5 ετών) στο πίσω κάθισμα.Μου λέει:"Μπαμπά το ρολόι σου είναι καταπληκτικό!!Έχει και πράσινα μπιλάκια..." -Πρώτη σκέψη μου:"Πόσο παιδικά τα βλέπουν όλα τα πράγματα τα πιτσιρίκια..."-Δεύτερη σκέψη μου: "Γιατί, κι εμείς πως τα βλέπουμε τα ρολόγια..?Διαφορετικά...??" click image uploadΚαταπληκτική φωτογραφία Εύγε
δυσκολα λες,οτι δεν ειναι Rolex!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.