0 μέλη και 17 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα και από εμένα. Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
καλησπέρα σας ...
Παράθεση από: capt-dim στις Μάρτιος 24, 2016, 13:45:14 μμκαλησπέρα σας ... άσε τα πανερια
Παράθεση από: xRallyArt στις Μάρτιος 24, 2016, 10:23:35 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα και από εμένα. Sent from my GT-I9505 using TapatalkΩραία φωτό!Με γεια
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 24, 2016, 13:12:32 μμΠαράθεση από: xRallyArt στις Μάρτιος 24, 2016, 10:23:35 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλημέρα και από εμένα. Sent from my GT-I9505 using TapatalkΩραία φωτό!Με γεια Μ' αρεσει πολύ!Να το χαίρεσαι!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G ...
σήμερα και για λίγο αυτό ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.