Giorgos_I και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κάτω---πάνω ένα κλασσικό Seiko
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: gkblues στις Δεκέμβριος 29, 2015, 13:24:30 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΚαλησπέρα Γιώργη με τα ωραία σου
Καλημέρα σας ... και καλή βδομάδα ...!!!
upload picture
Παράθεση από: xRallyArt στις Δεκέμβριος 27, 2015, 18:33:46 μμΚαλησπέρα κύριοι, μετα απο το πέρας της εξόρμησης με τον Yzf μου σε πισταρα, τωρα θα παω τις κόρες μου βόλτα! Καλό βράδυ σε όλους! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9505 using TapatalkNavitimer και θα την βγάλεις με μια φωτογραφία...? Για σε παρακαλώ
Καλησπέρα κύριοι, μετα απο το πέρας της εξόρμησης με τον Yzf μου σε πισταρα, τωρα θα παω τις κόρες μου βόλτα! Καλό βράδυ σε όλους! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
καλημέρα ...!!!!
Παράθεση από: Βost στις Δεκέμβριος 28, 2015, 20:50:44 μμΠαράθεση από: xRallyArt στις Δεκέμβριος 27, 2015, 18:33:46 μμΚαλησπέρα κύριοι, μετα απο το πέρας της εξόρμησης με τον Yzf μου σε πισταρα, τωρα θα παω τις κόρες μου βόλτα! Καλό βράδυ σε όλους! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my GT-I9505 using TapatalkNavitimer και θα την βγάλεις με μια φωτογραφία...? Για σε παρακαλώ έχει δίκιο ο Αλέκος!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.