Giorgos_I και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 25, 2015, 12:57:10 μμΠολύ καλή
Παράθεση από: stavros14 στις Νοέμβριος 25, 2015, 13:34:25 μμΠαράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 25, 2015, 11:35:13 πμΓιορτή της κόρης σημερα και είπα να βαλω τα καλα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K Να χαιρεσαι την κορακλα σου κ την ρολογαρα σου Γιωργο Ευχαριστω Σταύρο μου νασαι καλαG.K
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 25, 2015, 11:35:13 πμΓιορτή της κόρης σημερα και είπα να βαλω τα καλα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K Να χαιρεσαι την κορακλα σου κ την ρολογαρα σου Γιωργο
Γιορτή της κόρης σημερα και είπα να βαλω τα καλα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 25, 2015, 18:09:16 μμΠολυ ωραιες φωτο παιδια! Ριχνω την ιδεα για τη διοργανωση μιας εκθεσης φωτογραφιας ρολογιων.Καλό.........
Πολυ ωραιες φωτο παιδια! Ριχνω την ιδεα για τη διοργανωση μιας εκθεσης φωτογραφιας ρολογιων.
screen capture toolΚαλησπερα σε ολους
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 25, 2015, 11:35:13 πμΓιορτή της κόρης σημερα και είπα να βαλω τα καλα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΝα χαίρεσαι το καμάρι σου Γιώργο, γερή, τυχερή και ευτυχισμένη να είναι πάντοτε Έβαλες και το αγαπημένο σου ρολόι... Μαγική στιγμή
Παράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 25, 2015, 20:26:16 μμscreen capture toolΚαλησπερα σε ολουςΆρχοντας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 25, 2015, 20:26:16 μμscreen capture toolΚαλησπερα σε ολουςΕίσαι άρχοντας ρε φίλε.... Πολύ το ζηλεύω αυτό που κρατάς τώρα....
Παράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 25, 2015, 20:26:16 μμscreen capture toolΚαλησπερα σε ολους Ωραιος!!!Στάλθηκε από το GT-S5360 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk 2
Καλημερες!Χρονια πολλα στους εορταζοντες Στελιους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from private sat connection...
Παράθεση από: AntonisCh στις Νοέμβριος 26, 2015, 08:56:55 πμΚαλημερες!Χρονια πολλα στους εορταζοντες Στελιους!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from private sat connection...Ωραίος (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
image hosting over 5mbΚαλημερα σε ολους
Παράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 26, 2015, 13:04:40 μμimage hosting over 5mbΚαλημερα σε ολουςΜε πεθαινεις λέμε........ Να το χαίρεσαι φίλτατε
Παράθεση από: xrhstosaa στις Νοέμβριος 26, 2015, 13:04:40 μμimage hosting over 5mbΚαλημερα σε ολουςπολύ ωραίο ... να το χαίρεσαι ... !!!όταν μπορείς βγάλε του μια καθαρή φώτο ...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.