Giorgos_I και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 25, 2015, 11:35:13 πμΓιορτή της κόρης σημερα και είπα να βαλω τα καλα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K Να χαιρεσαι την κορακλα σου κ την ρολογαρα σου Γιωργο
Γιορτή της κόρης σημερα και είπα να βαλω τα καλα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: capt-dim στις Νοέμβριος 25, 2015, 12:57:10 μμΠολύ καλή
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 25, 2015, 11:35:13 πμΓιορτή της κόρης σημερα και είπα να βαλω τα καλα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΝα την χαίρεσαι Γιώργο!!!Όσο για το ρολόι, πολύ ωραίο!!!
Πολυ ωραιες φωτο παιδια! Ριχνω την ιδεα για τη διοργανωση μιας εκθεσης φωτογραφιας ρολογιων.
screen capture toolΚαλησπερα σε ολους
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 25, 2015, 11:35:13 πμΓιορτή της κόρης σημερα και είπα να βαλω τα καλα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΝα χαίρεσαι την κόρη αδελφέ και την ρολογαρα!Sent from my SM-T320 using Tapatalk
Παράθεση από: gkblues στις Νοέμβριος 25, 2015, 11:35:13 πμΓιορτή της κόρης σημερα και είπα να βαλω τα καλα μου...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΝα την χαιρεσαι και νασαι γερός κι εσυκαι να χαιρεσαι και τη γιαγια της
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.