0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: mic στις Νοέμβριος 23, 2015, 13:19:39 μμΓεια σας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μιχάλης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!Το γλυκοκοιταζω καιρο το 38αρι ειναι?
Γεια σας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μιχάλης
Παράθεση από: stavros14 στις Νοέμβριος 23, 2015, 13:42:25 μμΠαράθεση από: mic στις Νοέμβριος 23, 2015, 13:19:39 μμΓεια σας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μιχάλης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!Το γλυκοκοιταζω καιρο το 38αρι ειναι?Ναι το 38αρι είναι! Μικρούλι αλλά πολύ όμορφο!
Παράθεση από: mic στις Νοέμβριος 23, 2015, 13:44:29 μμΠαράθεση από: stavros14 στις Νοέμβριος 23, 2015, 13:42:25 μμΠαράθεση από: mic στις Νοέμβριος 23, 2015, 13:19:39 μμΓεια σας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μιχάλης ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ!!!!Το γλυκοκοιταζω καιρο το 38αρι ειναι?Ναι το 38αρι είναι! Μικρούλι αλλά πολύ όμορφο! Να το χαιρεσαι με υγεια,ειναι οντως πολυ ομορφο απ'τις φωτο που το εχω δει αλλα δεν το βρισκω πουθενα να το δοκιμασω πως καθεται στο χερι μου
Καλημέρα και καλή εβδομάδα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)καλησπερα!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: mic στις Νοέμβριος 23, 2015, 13:19:39 μμΓεια σας!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΜιχάληςΚαινούριο?Πολύ όμορφο και κάθεται τέλεια στον καρπό σου!!!!
Και η πίσω όψη του longines μου:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: mic στις Νοέμβριος 23, 2015, 16:44:05 μμΚαι η πίσω όψη του longines μου:(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ όμορφο!
Καλημέρα και καλή εβδομάδα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Και η πίσω όψη του longines μου:
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.