0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
15 μέρες σερί μπανακι.. Κανένα παραπονο.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: typos στις Οκτώβριος 20, 2015, 21:45:29 μμΠαράθεση από: Alexspat στις Οκτώβριος 20, 2015, 19:08:54 μμΠολυ ομορφο Αλεξη!! Υπεροχο το εξπλορερ!!!Sent from my iPad using Tapatalkκαι λίγα λες....απλά το λατρεύω το εξπλορερ...σε όλες τις βερσιον του....να το χαίρεσαι Αλεξ...!!! (και το πουκάμισο γ@μ@ει )
Παράθεση από: Alexspat στις Οκτώβριος 20, 2015, 19:08:54 μμΠολυ ομορφο Αλεξη!! Υπεροχο το εξπλορερ!!!Sent from my iPad using Tapatalk
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: kafu στις Οκτώβριος 21, 2015, 16:15:27 μμ15 μέρες σερί μπανακι.. Κανένα παραπονο.. (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ωραιο
Ψηνομαι να το ξαναπαρω η κατι αντιστοιχο με τριτιο.Ειναι απιστευτα βολικο και φεγγει ολη νυχταFrom Outer Space
Δεν εχω πουλησει μεχρι στιγμης κατι επειδη δεν μου αρεσε η βαρεθηκα..παντα εφευγε κατι για να χρηματοδοτησει κατι αλλο.Δεν ειναι κανενα τρελο ποσο οποτε γιατι οχι?Ασε που και να το ξαναματαπουλησεις θα παρεις σχεδον ολα τα λεφτα σου πισω.Παρε και μια Citizen(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)From Outer Space
Οχι,απλα το πουλησα γιατι εκεινη την στιγμη ειχε κολλησει κατι αλλο στο μυαλο μου και επρεπε να χρηματοδοτηθει.Τωρα θελω να κρατησω 5-6 καλα ρολογια και να παρω πισω καποια 2-3 που μου αρεσαν πολυ(π.χ Tuna).From Outer Space
Κάποια Ρολόγια όταν τα φοράμε μιας φτιάχνουν την διάθεση ....σίγουρα το δικό μου γι'αυτόν τον σκοπό είναι αυτό.....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλό απόγευμα σε όλους
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.