stelios029 και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τέτος, φοβερό φίλε!Το πέτυχα στο κέντρο κ το δοκίμασα κ έχω κολλήσει. Δε θέλω κ πολύ με τα citizen βέβαια για να φάω κόλλημα 460€ τελική
Παράθεση από: Ακότιους στις Οκτώβριος 02, 2015, 13:50:59 μμΤέτος, φοβερό φίλε!Το πέτυχα στο κέντρο κ το δοκίμασα κ έχω κολλήσει. Δε θέλω κ πολύ με τα citizen βέβαια για να φάω κόλλημα 460€ τελική Είναι πολύ ωραίο από κοντά!
Ναι μαλλον.Ρε Βαγγο μπορεις να μου στειλεις το τηλ του service που μου εχεις πει?From Outer Space
Παράθεση από: nicolasg στις Οκτώβριος 02, 2015, 15:54:34 μμΠαράθεση από: Ακότιους στις Οκτώβριος 02, 2015, 13:50:59 μμΤέτος, φοβερό φίλε!Το πέτυχα στο κέντρο κ το δοκίμασα κ έχω κολλήσει. Δε θέλω κ πολύ με τα citizen βέβαια για να φάω κόλλημα 460€ τελική Είναι πολύ ωραίο από κοντά!Πρέπει να έχεις δει 2-3 διαφορετικά, ε;
καλημέρα ... εγώ και για σήμερα!!!!
Παράθεση από: capt-dim στις Οκτώβριος 02, 2015, 12:25:12 μμκαλημέρα ... εγώ και για σήμερα!!!!αντε το αρραβωνιαρικο χρονολογιας?
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: gkblues στις Οκτώβριος 02, 2015, 18:19:28 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΤέλειο Γιώργο!!Εξαιρετικά τίμιο , αλλά και πολύ φωτογεννές ρολόι.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Καλησπέρα κύριοι, όλο το καλοκαίρι δεν έβαλα νατο, τωρα που χειμώνιασε είπα... Sent from my GT-I9505 using Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.