0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Το ξέρω, το μοντέλο ρωτησα
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 24, 2015, 20:53:19 μμΑυτο το panerai, ειναι πανεμορφο Χαρη.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βλεπω σακιδιο στην πλατη, καμια εκδρομουλα στα σκαρια?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gavromitsos στις Ιούλιος 25, 2015, 00:01:31 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιούλιος 24, 2015, 20:53:19 μμΑυτο το panerai, ειναι πανεμορφο Χαρη.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βλεπω σακιδιο στην πλατη, καμια εκδρομουλα στα σκαρια?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)σ᾽ευχαριστώ πολύ! Όλα τα ρολόγια μας είναι όμορφα όταν έχουμε καιρό να τα φορέσουμε!!Όσο για το....σακίδιο, δεν είναι σακίδιο!! Είναι το τσαντάκι μου, που δεν κάνω βήμα χωρίς αυτό! Μου φαίνεται θα ανεβάσω καμιά φωτό του, να σας το "συστήσω"
Παράθεση από: charisps στις Ιούλιος 25, 2015, 02:53:18 πμΠαράθεση από: gavromitsos στις Ιούλιος 25, 2015, 00:01:31 πμΠαράθεση από: charisps στις Ιούλιος 24, 2015, 20:53:19 μμΑυτο το panerai, ειναι πανεμορφο Χαρη.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Βλεπω σακιδιο στην πλατη, καμια εκδρομουλα στα σκαρια?(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)σ᾽ευχαριστώ πολύ! Όλα τα ρολόγια μας είναι όμορφα όταν έχουμε καιρό να τα φορέσουμε!!Όσο για το....σακίδιο, δεν είναι σακίδιο!! Είναι το τσαντάκι μου, που δεν κάνω βήμα χωρίς αυτό! Μου φαίνεται θα ανεβάσω καμιά φωτό του, να σας το "συστήσω" Δεν τρελαίνομαι για πανέρια..είναι γνωστό σ'όλους...αλλά τρελαίνομαι να τα βλέπω να τα φοράνε άτομα που τους πηγαίνουν πραγματικά ....είσαι ωραίος ρε φίλε...την Καλημέρα μου Χάρη !!!
Setting off(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το LG-H815 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
picture upload sites
Παράθεση από: pontioz στις Ιούλιος 25, 2015, 10:24:59 πμμου αρέσει πολύ με αυτό το λουράκι Γιώργο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.