0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
περιμένει τη συμφωνία με τους δανειστές, για να ξεχυθεί στην αγορά!!
Παράθεση από: charisps στις Ιούνιος 21, 2015, 23:23:09 μμπεριμένει τη συμφωνία με τους δανειστές, για να ξεχυθεί στην αγορά!! Νομίζω μία συμφωνία τραβάει και ένα αναμνηστικό
Παράθεση από: georgefl74 στις Ιούνιος 21, 2015, 23:27:41 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιούνιος 21, 2015, 23:23:09 μμπεριμένει τη συμφωνία με τους δανειστές, για να ξεχυθεί στην αγορά!! Νομίζω μία συμφωνία τραβάει και ένα αναμνηστικό Hublot χαλαρά!!!
ωραιο Αλεκο!!Χαρη αν δε συμφωνησουμε, το Aqualand εκτος απο αγαπημενο μου, θα γινει και το μοναδικο μου
Παράθεση από: Stratos στις Ιούνιος 21, 2015, 23:37:07 μμωραιο Αλεκο!!Χαρη αν δε συμφωνησουμε, το Aqualand εκτος απο αγαπημενο μου, θα γινει και το μοναδικο μου εγώ λέω να κρατήσω το πρώτο μου Sumo!
καλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Κύριοι ένα και ένα τα κομμάτια σας ...τα σέβη μου απλά. ...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα, καλη εβδομαδα παιδες.Καπταιν, αν ποτε αποφασισεις να τον δωσεις αυτον τον χρονογραφο εδω ειμαι φιλε. Πολυ ομορφος, να τον χαιρεσαι!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 22, 2015, 08:58:27 πμκαλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Θεος! Σαν το Robbie Williams το Σαββατο στο Terra vibe.
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 22, 2015, 08:58:27 πμκαλημέρα και καλή βδομάδα σε όλους ... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολυ ωραια φωτο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.