0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλημέρα σε όλους!!! Να χαίρεστε τις ρολογάρες σας!!
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 08, 2015, 12:04:18 μμΠαράθεση από: Alexspat στις Ιούνιος 07, 2015, 23:35:00 μμφανταστικό ρολόι ... το πιο μοντέρνο και σύγχρονου ρόλεξ !!!! Το έχω ξαναγράψει... και το μόνο ρολεξ που θα έπαιρνα !!!αν και 42αρι δείχνει μεγαλύτερο ...το είδα από κοντά και το φόρεσα ... οι phantom δείκτες είναι κάπως μπέρδεμα... δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου αρέσουν...η gloss γυαλιστερή μπογιά που έχουν στην βάση τους κάνει κάποια αντίθεση με το μαύρο ματ του καντράν!!! Αλέξη πως σου φαίνονται εσένα;;; είναι θέμα συνήθειας;;;Φίλε αν κατάλαβα καλά λες για τους μεγάλους δείκτες η αλήθεια είναι ότι αν ήταν ένα κλικ πιο μικροί θα ταίριαζαν περισσότερο, αλλά το ρολόι σαν σύνολο είναι πολύ όμορφο και δεν δίνω καμία σημασία σε αυτό το θέμα. Από τα 6 Rolex που έχω πρώτο βάζω το explorer I δεύτερο το explorer ΙΙ και όλα τα άλλα απλά ακολουθούν !!
Παράθεση από: Alexspat στις Ιούνιος 07, 2015, 23:35:00 μμφανταστικό ρολόι ... το πιο μοντέρνο και σύγχρονου ρόλεξ !!!! Το έχω ξαναγράψει... και το μόνο ρολεξ που θα έπαιρνα !!!αν και 42αρι δείχνει μεγαλύτερο ...το είδα από κοντά και το φόρεσα ... οι phantom δείκτες είναι κάπως μπέρδεμα... δεν έχω αποφασίσει ακόμα αν μου αρέσουν...η gloss γυαλιστερή μπογιά που έχουν στην βάση τους κάνει κάποια αντίθεση με το μαύρο ματ του καντράν!!! Αλέξη πως σου φαίνονται εσένα;;; είναι θέμα συνήθειας;;;
Παράθεση από: capt-dim στις Ιούνιος 08, 2015, 11:53:51 πμκαλημέρα ... ωραιο Δημητρηχτυπα κι ενα μπρασελεδακι να δεσειhttp://www.miansai.com/shop/mens/modern-anchor-on-leather-silver
καλημέρα ...
Παράθεση από: Giorgos στις Ιούνιος 09, 2015, 16:18:11 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Δυνατο!Πιο είναι?
Παράθεση από: Giorgos στις Ιούνιος 09, 2015, 16:18:11 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)μοιάζει να είναι τεράστιο!
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.