0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Vagelis στις Μάιος 28, 2015, 14:11:34 μμΕπιτέλους!!!Που είναι η παρουσίαση? (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: gkblues στις Μάιος 28, 2015, 15:40:59 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.KΩραίος!!!....και περαστικά!
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
ρε Νικόλα για τη δική μου φωτό δεν έχεις κανένα σχόλιο;;;;Κι εγώ Seiko φόρεσα!!!
Παράθεση από: charisps στις Μάιος 28, 2015, 14:26:37 μμΦοβερός συνδυασμός Χάρη! Και το συγκεκριμένο μανστεράκι είναι το πιο όμορφο!
Θα τη διαβάσει ο ακότιους και θα μου πει τα βασικά σημεία ,στην επόμενη συνάντηση.
Είναι ένα διαφορετικό ρολόι στα 40 χιλιοστά. Κουρδιστό. Poor man's royal oak.
Παράθεση από: nicolasg στις Μάιος 28, 2015, 16:14:22 μμΘα τη διαβάσει ο ακότιους και θα μου πει τα βασικά σημεία ,στην επόμενη συνάντηση.Ορίστε ρε τεντυμπου! μασημένη τροφή σου δίνουμε:Παράθεση από: Vagelis στις Μάιος 28, 2015, 16:36:06 μμΕίναι ένα διαφορετικό ρολόι στα 40 χιλιοστά. Κουρδιστό. Poor man's royal oak.
Καλησπέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά,Αντώνης
Παράθεση από: pugman στις Μάιος 28, 2015, 18:14:38 μμΚαλησπέρα(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Φιλικά,ΑντώνηςΑντώνη ως κάτοχος του ρολογιού δεν ξέρω πόσο τυχερός εσαι, αλλά ως κάτοχος της...αυλής (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.