0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: constantine στις Απρίλιος 04, 2015, 14:21:36 μμpost imagesκαλοφόρετη η ρωσσίδα..!
post images
Σημερα επεστρεψε μαζι με τον ηλιο και το τερατακι!!! Ελπιζω να τρομαξει το κρυο και να το διωξει, γιατι ηλιος με ζακετα δεν ταιριαζει!!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)G.K
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 03, 2015, 17:01:12 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 03, 2015, 22:31:04 μμΚαλώς ήρθες!Πολύ ωραίο και αξιόλογο ρολόι!Ευχαριστώ πολύ!Παράθεση από: thunder στις Απρίλιος 03, 2015, 22:32:38 μμΚαλώς όρισες και καλές δημοσιεύσεις!!!Καλοφόρετο το Στρέλα! Ναι 'σαι καλά! Κεραυνός εσύ, Κενταυρος εγώ Παράθεση από: constantine στις Απρίλιος 03, 2015, 22:38:51 μμκαλως ηρθεςδεν ανεβαζεις και το Certina να το δουμε!!θελω να δω λουρακι Ποσο το αγαπαω αυτό το ρολόι δε λέγεται! Εφτιαξα 2-3 λουράκια κατα καιρούς γι'αυτό. Τώρα έχω ένα σκουρο καφε με διχρωμία στο νήμα.(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παράθεση από: bost στις Απρίλιος 04, 2015, 11:10:31 πμΜαγικό ρολόι το στρελα..και το πήρες και στην αγαπημένη μου έκδοση !!!!!Ο ήχος της 3133 είναι μαγεία πραγματικά...!Να το χαίρεσαι με υγεία Κώστα και καλώς μας ήρθες!!! Σε ευχαριστώ πολύ! Το είχα βάλει στο μάτι εδώ και πολύ καιρό, κάθομαι χαζεύω την μηχανή και δεν χρειάζεται να κολλήσω το αυτί μου στο ρολόι για να την ακούσω (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κώστας
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλώς ήρθες!Πολύ ωραίο και αξιόλογο ρολόι!
Καλώς όρισες και καλές δημοσιεύσεις!!!Καλοφόρετο το Στρέλα!
καλως ηρθεςδεν ανεβαζεις και το Certina να το δουμε!!θελω να δω λουρακι
Μαγικό ρολόι το στρελα..και το πήρες και στην αγαπημένη μου έκδοση !!!!!Ο ήχος της 3133 είναι μαγεία πραγματικά...!Να το χαίρεσαι με υγεία Κώστα και καλώς μας ήρθες!!!
Μεγάλη μου αδυναμία το Certina!!!!τα παλια?
Παράθεση από: george_ στις Απρίλιος 04, 2015, 17:11:12 μμΜεγάλη μου αδυναμία το Certina!!!!τα παλια?Yπεροχη κασα
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.