Wolf- και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: gear στις Απρίλιος 03, 2015, 16:50:35 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 03, 2015, 14:04:12 μμπολυ ωραια ολα παιδια... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο ρολόι, εντυπωσιακή φωτογραφία!+1000
Παράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 03, 2015, 14:04:12 μμπολυ ωραια ολα παιδια... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Πολύ ωραίο ρολόι, εντυπωσιακή φωτογραφία!
πολυ ωραια ολα παιδια... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Μιας και είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ αυτό, να σας χαιρετήσω όλους και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τον καθένα σας!Χθες παρέλαβα το νέο μου απόκτημα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Κώστας
καλησπέρα και από μένα σήμερα αυτό ....(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Centaur στις Απρίλιος 03, 2015, 12:00:21 μμΜιας και είναι το πρώτο μου ποστ στο φόρουμ αυτό, να σας χαιρετήσω όλους και να ευχηθώ ό,τι καλύτερο για τον καθένα σας!Χθες παρέλαβα το νέο μου απόκτημα (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΚώσταςΚαλώς ήρθες!Πολύ ωραίο και αξιόλογο ρολόι!
Επι το εργον(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk
Παράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 03, 2015, 14:04:12 μμπολυ ωραια ολα παιδια... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε είναι κρίμα τόσο εντυπωσιακές φωτογραφίες να στις χαλάει ο hoster.Δεν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή?
Παράθεση από: nicolasg στις Απρίλιος 03, 2015, 22:32:27 μμΠαράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 03, 2015, 14:04:12 μμπολυ ωραια ολα παιδια... (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Μάριε είναι κρίμα τόσο εντυπωσιακές φωτογραφίες να στις χαλάει ο hoster.Δεν υπάρχει κάποια άλλη επιλογή?Φιλε photobucket και imageshack ριχνουν παρα πολυ την ποιοτητα στο upload. Αυτο ανεβαζει με πολυ καλη ποιοτητα αλλα θελει λεφτα για να φυγει το banner του.Ξερει καποιος καποιον host να ανεβαζει και να κραταει ποιοτητα?
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.