Αποστολέας Θέμα: Σήμερα φόρεσα.....  (Αναγνώστηκε 15906291 φορές)

0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

capt-dim

• Επισκέπτης
Απ: Σήμερα φόρεσα.....
« Απάντηση #30765 στις: Μάρτιος 01, 2015, 20:47:13 μμ »
Παράθεση από: bost link=topic=121.msg :D :D :D :D ;D227162#msg227162 date=1425227054

Οικογενειακή φωτογραφία Δημήτρη...? Υπέροχα αμφότερα...♡ Καλό μήνα με ασφαλή ταξίδια..;)

Εύχομαι καλό μήνα σε όλους...

Φίλε μου, πάει το έφαγε το ρολογακι η σύζυγος, όπως το φοβόμουν... Αλλά μου είπε αν είμαι καλό παιδί θΑ μου το δίνει να το φοράω.κ εγώ.... :D.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

nicolasg

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30766 στις: Μάρτιος 01, 2015, 20:50:56 μμ »
Παράθεση από: bost link=topic=121.msg :D :D :D :D ;D227162#msg227162 date=1425227054

Οικογενειακή φωτογραφία Δημήτρη...? Υπέροχα αμφότερα...♡ Καλό μήνα με ασφαλή ταξίδια..;)

Φίλε μου, πάει το έφαγε το ρολογακι η σύζυγος, όπως το φοβόμουν... Αλλά μου είπε αν είμαι καλό παιδί θΑ μου το δίνει να το φοράω.κ εγώ.... :D.
χαχαχα.....και της πάει τέλεια απ'ότι φαίνεται!!!!!  ;D
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Vagelis

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30767 στις: Μάρτιος 01, 2015, 20:56:19 μμ »

χαχαχα.....και της πάει τέλεια απ'ότι φαίνεται!!!!!  ;D
Δημήτρη όντως της πάει...
Ξέχνα το φίλε...
Πάρε κάτι άλλο να πνίξεις τον πόνο σου (έχεις και δικαιολογία τώρα... ;) )
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
  • Και τα όνειρα μια μέρα θα πάρουν εκδίκηση...!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #30768 στις: Μάρτιος 01, 2015, 23:20:26 μμ »

Εκπληκτικές οικογενειακές φωτό, ο ιμάντας του Precista απλά απίστευτα ταιριαστός!!!
Με τέτοιες φωτό ρε Βάγγο, θα φταίω μετά αν παραγγείλω τον ακρίδα?  ;D
Βαγγέλη να σαι καλά ρε φίλε...πολύ χαίρομαι που σου άρεσαν...και στο νατο φυσικά και τα κρικακια είναι μπλαστιντ...σαν την κάσα του ρολογιού :)
Νικόλα βουρ...♡♡♡♡
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions
Be with the people who bring out the best in you...

charisps

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30769 στις: Μάρτιος 02, 2015, 00:12:23 πμ »
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #30770 στις: Μάρτιος 02, 2015, 14:40:34 μμ »
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)

Με αφορμή αυτή τη ρολογάρα του Βαγγέλη ανταλλάξαμε pm για να λάβω κάποιες περισσότερες πληροφορίες και ανακαλύψαμε κάποια πράγματα που δε γνωρίζαμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα!!!

Το συγκεκριμένο ρολόι βγαίνει σε 4 συνολικά παραλλαγές με αυτή του Βαγγέλη να είναι -ευτυχώς- η καλύτερη έκδοση.
Για την πληροφόρηση σας και για να μη γίνει όχι μια κακή αλλά ενδεχομένως μια λάθος επιλογή σας μεταφέρω τις παραλλαγές που ανακαλύψαμε οι οποίες μοιάζουν όμοιες οπτικά αλλά....

Λοιπόν συνοψίζω για να μη μπερδευτούμε, φαίνεται πως η Citizen περιμένει πολλά από αυτό το ρολόι κι έτσι αποφάσισε να το λανσάρει σε διάφορες εκδοχές αλλά σχεδόν ίδια και το σχεδόν φαίνεται να έχει σημασία σε 2 βασικά σημεία:

1. BN0151-09L BLUE 42mm
2. BN0151-17L BLUE XL 44mm
3. BN0150-10E BLACK XL 44mm
4. EP6050-17E BLACK XS 33mm

Πέρα από το μέγεθος και το χρώμα ποιες είναι οι επιπλέον διαφορές λοιπόν;

Και γιατί το -09L είναι ακριβότερο όλων;

Απάντηση:Το μοντέλο με τον κωδικό BN0151-09L (βλ. IronHawk) έχει βουρτσισμένη κάσα και λαστιχένιο λουράκι ενώ ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες εκδόσεις έχουν χρωμιωμένη (γυαλιστερή) κάσα και πλαστικό λουράκι!

Η επιλογή είναι δική σας!
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30771 στις: Μάρτιος 02, 2015, 15:32:40 μμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια ...

Πραγματικά της ταίριαξε ωραία της συζύγου το Orient ... Χαλάλι της το δικαιούται ... Θα το αντικαταστήσουμε με κάτι άλλο όπως είπε και ο Βαγγέλης ... 8)

για σήμερα και πάλι τον παλαιστή ....

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

capt-dim

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30772 στις: Μάρτιος 02, 2015, 15:36:21 μμ »
καλό Σ-Κ σε όλους ... :)

Πραγματικά αυτό το ρολόι -για τα δικά μου γούστα- είναι από τα ομορφότερα αλλά και πιο ολοκληρωμένα ρολόγια του κόσμου. Μπορεί να βρίσκεται στη ζώνη των 600-700€ αλλά μέσα από το forum -και εξαιτίας του forum- έχω χαζέψει κυριολεκτικά εκατοντάδες ρολόγια και δεν έχω βρει ακόμη κάτι που να με γοητεύσει αντίστοιχα, τουλάχιστον οπτικά και σχεδιαστικά.

Συνδυάζει πρακτικά αλλά και σχεδιαστικά στοιχεία με τρόπο που είναι σα να σχεδίασε ο αρχιτέκτονας μηχανικός και να υλοποίησε ο πολιτικός μηχανικός χωρίς να χρειαστεί να κάνει παρεμβάσεις διόρθωσης για λόγους στατικότητας.

Στο dial του θα πληροφορηθείς για την ώρα (αν είναι προ και μετά μεσημβρίας), την ημερομηνία συμπεριλαμβανομένου του μήνα και με μηχανισμό perpetual autorelay που υπολογίζοντας το δίσεκτο έτος μπορεί και δείχνει την ημερομηνία σωστά κάθε μήνα μέχρι και το έτος 2100, αν είσαι και πρεσβύωψ θα εκτιμήσεις το διπλό πλαίσιο αριθμών στο πίνακα ημερομηνίας και το διακριτικό λευκό φόντο που σε βοηθά να ξεκολλήσουν οι αριθμοί από το αχαλίνωτο μαύρο του κεντρικού dial.

Σημειώνω πως είναι από τα ρολόγια που οι φωτογραφίες το αδικούν, πιστεύω πως φταίει το γυαλιστερό μαύρο dial, το οποίο στο φακό δε μπορεί να αποδοθεί όπως του αξίζει σε συνδυασμό με την όμορφη χρωμιωμένη κάσα! Σε όποιον αρέσει στις φωτό ας είναι προετοιμασμένος να δει κάτι πολύ πιο όμορφο από κοντά!
Χρειάζεσαι λίγο χρόνο να του αφιερώσεις για να το χαζέψεις, πανέμορφοι δείκτες, εξαιρετικά σημεία σήμανσης της ώρας (σε πυραμιδοειδή μορφή με δύο "σπασίματα") και αραβικοί αριθμοί διακριτικά τοποθετημένοι ως backround. Απέριττος δευτερολεπτοδείκτης αλλά και τόσο κομψός και δυο subdial με διαφορετικές στρογγυλές κορνίζες!

Πάντως αισθάνομαι πολύ τυχερός που το έχω!

capt-dim ελπίζω να σου αρέσει όσο κι εμένα!

φίλε μου το ρολόι το έχω 10 χρονια ... και δεν το αλλάζω με τίποτα ... είναι τρομερό, απίστευτη ποιότητα και χρονομετρία ... τα λεφτά του τα αξίζει και με το παραπάνω ;)...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος george_

• Administrator
  • GWF
  • kk
    • Προφίλ
« Απάντηση #30773 στις: Μάρτιος 02, 2015, 15:51:16 μμ »

Με αφορμή αυτή τη ρολογάρα του Βαγγέλη ανταλλάξαμε pm για να λάβω κάποιες περισσότερες πληροφορίες και ανακαλύψαμε κάποια πράγματα που δε γνωρίζαμε, τουλάχιστον μέχρι σήμερα!!!

Το συγκεκριμένο ρολόι βγαίνει σε 4 συνολικά παραλλαγές με αυτή του Βαγγέλη να είναι -ευτυχώς- η καλύτερη έκδοση.
Για την πληροφόρηση σας και για να μη γίνει όχι μια κακή αλλά ενδεχομένως μια λάθος επιλογή σας μεταφέρω τις παραλλαγές που ανακαλύψαμε οι οποίες μοιάζουν όμοιες οπτικά αλλά....

Λοιπόν συνοψίζω για να μη μπερδευτούμε, φαίνεται πως η Citizen περιμένει πολλά από αυτό το ρολόι κι έτσι αποφάσισε να το λανσάρει σε διάφορες εκδοχές αλλά σχεδόν ίδια και το σχεδόν φαίνεται να έχει σημασία σε 2 βασικά σημεία:

1. BN0151-09L BLUE 42mm

Απάντηση:Το μοντέλο με τον κωδικό BN0151-09L (βλ. IronHawk) έχει βουρτσισμένη κάσα και λαστιχένιο λουράκι ενώ ΟΛΕΣ οι υπόλοιπες εκδόσεις έχουν χρωμιωμένη (γυαλιστερή) κάσα και πλαστικό λουράκι!

friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος STF

• Members+
  • VIP Member
  • Vintage Omega Seamaster '69 Calibre 601
    • Προφίλ
« Απάντηση #30774 στις: Μάρτιος 02, 2015, 16:31:05 μμ »

1. BN0151-09L BLUE 42mm

Ξέχασα να σας συμπληρώσω πως η 4η και τελευταία έκδοση με τον κωδικό EP6050-17E BLACK XS 33mm είναι για γυναίκες... λέει...
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
« Απάντηση #30775 στις: Μάρτιος 02, 2015, 17:04:32 μμ »

G.K
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
    • Προφίλ
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος Βost

• Master
    • Προφίλ
« Απάντηση #30777 στις: Μάρτιος 02, 2015, 18:36:25 μμ »
Παιδιά σας ευχαριστώ όλους για τα καλά λόγια ...

Πραγματικά της ταίριαξε ωραία της συζύγου το Orient ... Χαλάλι της το δικαιούται ... Θα το αντικαταστήσουμε με κάτι άλλο όπως είπε και ο Βαγγέλης ... 8)

για σήμερα και πάλι τον παλαιστή ....

Μαζί με το Γιώργο το πάτε σήμερα....!!!!Τέλειο Δημήτρη ;)
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

gkblues

• Επισκέπτης
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions
No reactions

Αποσυνδεδεμένος IronHawk

• Sr. Member
  • Vangelis (aka IronHawk)
    • Προφίλ
« Απάντηση #30779 στις: Μάρτιος 02, 2015, 19:01:40 μμ »

Ο Στέφανος είναι ευγενικός στην διατύπωσή του. Η αλήθεια είναι ότι όλες τις διαφορές τις ανακάλυψε μόνος του... και μετά από πολύ έρευνα.   
Και πάλι συγχαρητήρια για τον χρόνο που δαπάνησες.

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα.
friendly
0
funny
0
like
0
wow
0
No reactions
No reactions
No reactions