Wolf- και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολύ όμορφο Στέφανε!
Και τρεις νεες photos.image sharing sites
οπως σου εχω πει ξανα και αρκετες φορες,ιδιοκτητης ειναι και ο Νικολας
Ευχαριστω παιδια να ειστε καλα για τα καλα σας λογια.Εχθες βεβαια καποιος μου 'εβγαλε' το ρολοι κακασχημο.Θα του ελεγα να αναθεωρησει.
Παράθεση από: chris5 στις Ιανουάριος 31, 2015, 20:37:51 μμΕυχαριστω παιδια να ειστε καλα για τα καλα σας λογια.Εχθες βεβαια καποιος μου 'εβγαλε' το ρολοι κακασχημο.Θα του ελεγα να αναθεωρησει.οχι οτι θελω να χωθω αλλα το οτι εμενα μου αρεσει το ρολοι (και σε πολλους αλλους) δεν λεει κατι , μπορει σε καποιον αλλον να μην αρεσει δεν ειναι μεμπτο αυτο, γουστα ειναι αυτα
ειχα ρολοι(sinn 657),για το οποιο εχω εκφραστει με αρνητικα σχολια,για το σχεδιο του
Παράθεση από: george_ στις Ιανουάριος 31, 2015, 20:50:53 μμειχα ρολοι(sinn 657),για το οποιο εχω εκφραστει με αρνητικα σχολια,για το σχεδιο τουΓιατί το πήρες τότε? Τέλειο αυτό...! Θα πάρω κι εγώ ένα ρολόι που να μην μ'αρέσει και θα το βρίζω καθημερινά!
οποιου δεν του αρεσει το Sinn,ας παρει Spork post a picture
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.