0 μέλη και 14 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: bost στις Ιανουάριος 08, 2015, 22:02:53 μμΠαράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 08, 2015, 22:00:28 μμΡωτάω γιατί αυτό που είδα ο δευτερολεπτοδείκτης χτύπαγε ανάμεσα από τις γραμμούλες- ενδείξεις στο καντράν... One comment on the PRS-18Q that has come up on the TZ-UK forum is that on the quartz the second hand does not strike the seconds markers. There has been some good explanation for this phenomonen; I understand it is common in Swiss quartz movements. My one comment would be that having been an owner of several 80s Seiko quartz divers watches (7548 series) all of the ones I owned hit the minute markers bang on, so one illustration of where Japanese engineering differs from Swiss. http://www.watcheswithnolimits.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=90&lang=enαι δεν είναι ανάμεσα έχει μια μικρή απόκλιση...αν δεις φωτό στο google θα το δεις σε πάρα πολλά..νομίζω έχει σχέση με την χρονιά παραγωγής. ..κάπου το είχα διαβάσει..αλλά δεν το βλέπω καν εγώ...Λατρεμένο ρολόι..Μάριε εξαιρετική φωτογραφία..Μπράβο ρε φίλε..!!!Έχω που έχω το κόλλημα με την κίνηση ακρίδα του δευτερολεπτοδείκτη στα quartz ρε Αλέκο αν μου κάτσει και κάνα τέτοιο, θα το πετάξω από το παράθυρο !!!Σε ποιότητα πάντως υποκλίνομαι, απίστευτη!
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 08, 2015, 22:00:28 μμΡωτάω γιατί αυτό που είδα ο δευτερολεπτοδείκτης χτύπαγε ανάμεσα από τις γραμμούλες- ενδείξεις στο καντράν... One comment on the PRS-18Q that has come up on the TZ-UK forum is that on the quartz the second hand does not strike the seconds markers. There has been some good explanation for this phenomonen; I understand it is common in Swiss quartz movements. My one comment would be that having been an owner of several 80s Seiko quartz divers watches (7548 series) all of the ones I owned hit the minute markers bang on, so one illustration of where Japanese engineering differs from Swiss. http://www.watcheswithnolimits.com/index.php?option=com_content&view=article&id=87&Itemid=90&lang=enαι δεν είναι ανάμεσα έχει μια μικρή απόκλιση...αν δεις φωτό στο google θα το δεις σε πάρα πολλά..νομίζω έχει σχέση με την χρονιά παραγωγής. ..κάπου το είχα διαβάσει..αλλά δεν το βλέπω καν εγώ...Λατρεμένο ρολόι..Μάριε εξαιρετική φωτογραφία..Μπράβο ρε φίλε..!!!
Ρωτάω γιατί αυτό που είδα ο δευτερολεπτοδείκτης χτύπαγε ανάμεσα από τις γραμμούλες- ενδείξεις στο καντράν...
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 08, 2015, 00:56:35 πμέτοιμος για την αυριανή δύσκολη μέραΧρωμα και κασα ειναι σουπερ.Το λουρι του μονο θελει βελτιωση.
έτοιμος για την αυριανή δύσκολη μέρα
Παράθεση από: capt-dim στις Ιανουάριος 08, 2015, 09:08:51 πμκαλημέρα ...Καλημερα!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
καλημέρα ...
πολύ ομορφα και τa 2 Seiko!!
Παράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 08, 2015, 22:41:29 μμπολύ ομορφα και τa 2 Seiko!!Ρε άστα αυτά και δώσε πράμα!Τι έφερες στις αποσκευές σου από την Ιταλία;;;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: Vagelis στις Ιανουάριος 08, 2015, 22:45:25 μμΠαράθεση από: charisps στις Ιανουάριος 08, 2015, 22:41:29 μμπολύ ομορφα και τa 2 Seiko!!Ρε άστα αυτά και δώσε πράμα!Τι έφερες στις αποσκευές σου από την Ιταλία;;;(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)...πήγα για ένα!ξαφνικά από το πουθενά εμφανίστηκε το δεύτερο!Και τελείως ξαφνικά μου ήρθε πίσω από το πουθενά και μετά από πάρα πολύ καιρό ένα τρίτο (!!!) που το είχα δώσει σε πολύ αγαπημένο πρόσωπο!!!Μακράν η πιο παραγωγική ωρολογομέρα της ζωής μου!!!Είμαι σίγουρος ότι θα ρίξω κλήρο για να βρω τί θα φορέσω αύριο!! Εννοείται ότι αυτά συμβαίνουν once in a lifetime!!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.) (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
No way Jose!!!!
Ρε άσε τις παρουσιάσεις και δώσε καμιά απλή φωτό!!!(Και το tag να το δώσεις πίσω στη μαμά σου, αλήτη... )
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.