0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι εγώ Seiko σήμερα...
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Σε ευχαριστω παρα πολυ φιλε μου.και μια με το αδερφακι του(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δεν σου πάει καθόλου καταρχάς....και φήμες λένε ότι όποιος κάτσει και μεταφράσει στα Ελληνικά το ( A journey in time .The remarkable story of Seiko ) θα του το κάνεις δωράκι το 6309 ...Οπότε σου λέω τώρα ότι θα το κάνω...οποτε μπορείς να μου το δώσεις ))))Bost 2014
Φωτογραφίες απο χθες ...επιλογή ρολογιού για σήμερα...Seiko white stargate on white nato
Παράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 17, 2014, 13:38:10 μμΚι εγώ Seiko σήμερα...Πολύ ωραίο!!!
Παράθεση από: tetos στις Δεκέμβριος 17, 2014, 13:38:15 μμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ΚΑΛΟΡΙΖΙΚΟ Στέφανε!!!!!! (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: bost στις Δεκέμβριος 17, 2014, 14:38:51 μμΦωτογραφίες απο χθες ...επιλογή ρολογιού για σήμερα...Seiko white stargate on white nato Φίλε πολύ ωραίο!!!!Έχεις γίνει master στις φωτό!!!Και αυτό θέλω να το δω από κοντά!
Παράθεση από: nicolasg στις Δεκέμβριος 17, 2014, 14:50:15 μμΠαράθεση από: charisps στις Δεκέμβριος 17, 2014, 13:38:10 μμΚι εγώ Seiko σήμερα...Πολύ ωραίο!!!πραγματικα ωραιο ρολοι ενα ποιοτικο λουρι θελει και ειναι τζι τζι
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.