0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
και στο δεξί...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Καλημέρα από Κρήτη(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: PanosI στις Νοέμβριος 08, 2014, 11:11:30 πμκαι στο δεξί...Πολύ ωραίο!!Λίγο βέβαια το τζουμπιλι μου τη χαλαει γι αυτό και στο δικό μου SEIKO 5 λίγο πιο πάνω το άλλαξα σε ΝΑΤΟ
και στο δεξί...
Παράθεση από: hronisx στις Νοέμβριος 08, 2014, 11:15:26 πμΠαράθεση από: PanosI στις Νοέμβριος 08, 2014, 11:11:30 πμκαι στο δεξί...Πολύ ωραίο!!Λίγο βέβαια το τζουμπιλι μου τη χαλαει γι αυτό και στο δικό μου SEIKO 5 λίγο πιο πάνω το άλλαξα σε ΝΑΤΟΕυχαριστώ Πρώτα ο Θεός σε λιγες μέρες θα το φοράω με αυτό(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Με δερμάτινο καφέ NATO
Παράθεση από: hronisx στις Νοέμβριος 08, 2014, 10:51:32 πμΜε δερμάτινο καφέ NATOΠάρα πολύ όμορφος συνδυασμός!
uploading pictures
εγω σημεραimage upload no size limit
γιατρε και δευτερη δουλεια?εγω σημεραimage upload no size limit
image upload no size limit
Πήρες το 173?
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 08, 2014, 13:02:29 μμimage upload no size limit
Με γεια Κωστα!!!!
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 08, 2014, 13:02:29 μμεγω σημεραimage upload no size limitμε γεια, καλοφόρετο ...
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 08, 2014, 13:02:29 μμγιατρε και δευτερη δουλεια?εγω σημεραimage upload no size limitΚαλοριζικό και από εδώ Κωνσταντίνε!Πολύ σοφή επιλογή έκανες! edit:Βάλτου ένα jubilee να "δείξει"
Παράθεση από: constantine στις Νοέμβριος 08, 2014, 13:02:29 μμεγω σημεραimage upload no size limitΤι παίζει με την ημέρα; Μάλλον το έχει βάλει να αλλάζει η μέρα-ημερομηνία 12 ώρες πριν.
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.