0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 06, 2014, 23:34:43 μμκανόνισε να φοράς το Seiko...μου το υποσχέθηκες!Κι εγώ θα φοράω το Citizen και θα φέρω το Autodromo....το γιατί δε θα φέρω τα άλλα, θα τα πούμε από κοντά!Πού τά δωσες πάλι;
κανόνισε να φοράς το Seiko...μου το υποσχέθηκες!Κι εγώ θα φοράω το Citizen και θα φέρω το Autodromo....το γιατί δε θα φέρω τα άλλα, θα τα πούμε από κοντά!
τα έχεις παίξει τελείως.....Σιγά μην το δώσω στο Στέλιο!!Να ήταν κανένα Lange ή Patek...Τί τον πέρασες το Στέλιο; Για ψιλικατζή;
τωρα με στεναχωρεις το πελαγος ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ μαζι με το μοον (το ρολεξ ειναι ρολεξ) θα κανω την καρδια μου πετρα και για σενα και μονο θα καταδεχτω να φορεσω το πελαγος!
Παράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 07, 2014, 00:08:10 πμτωρα με στεναχωρεις το πελαγος ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ μαζι με το μοον (το ρολεξ ειναι ρολεξ) θα κανω την καρδια μου πετρα και για σενα και μονο θα καταδεχτω να φορεσω το πελαγος!pelagos ή moon Στελάρα;
Παράθεση από: Vagelis στις Αύγουστος 07, 2014, 00:11:24 πμΠαράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 07, 2014, 00:08:10 πμτωρα με στεναχωρεις το πελαγος ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΕΧΕΙΣ μαζι με το μοον (το ρολεξ ειναι ρολεξ) θα κανω την καρδια μου πετρα και για σενα και μονο θα καταδεχτω να φορεσω το πελαγος!pelagos ή moon Στελάρα;ή PO 8500?
μακαρι τα διλληματα στις ζωες ολων να ηταν τετοιας φυσης παιδια!
Παράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 07, 2014, 00:22:33 πμμακαρι τα διλληματα στις ζωες ολων να ηταν τετοιας φυσης παιδια!δεν έχεις άδικο....παντως θα τα ήθελα και τα δύο στη συλλογή μου
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 07, 2014, 00:23:52 πμΠαράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 07, 2014, 00:22:33 πμμακαρι τα διλληματα στις ζωες ολων να ηταν τετοιας φυσης παιδια!δεν έχεις άδικο....παντως θα τα ήθελα και τα δύο στη συλλογή μουαφου τα εχεις βρε
Παράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 07, 2014, 00:24:50 πμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 07, 2014, 00:23:52 πμΠαράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 07, 2014, 00:22:33 πμμακαρι τα διλληματα στις ζωες ολων να ηταν τετοιας φυσης παιδια!δεν έχεις άδικο....παντως θα τα ήθελα και τα δύο στη συλλογή μουαφου τα εχεις βρετο PO ήταν του αδερφού μου και του το έδωσα πίσω...Μακάρι να το είχα! Ρολογάρα!!
Παράθεση από: charisps στις Αύγουστος 07, 2014, 00:27:43 πμΠαράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 07, 2014, 00:24:50 πμΠαράθεση από: charisps στις Αύγουστος 07, 2014, 00:23:52 πμΠαράθεση από: stelakos στις Αύγουστος 07, 2014, 00:22:33 πμμακαρι τα διλληματα στις ζωες ολων να ηταν τετοιας φυσης παιδια!δεν έχεις άδικο....παντως θα τα ήθελα και τα δύο στη συλλογή μουαφου τα εχεις βρετο PO ήταν του αδερφού μου και του το έδωσα πίσω...Μακάρι να το είχα! Ρολογάρα!!ξες τι πρεπει να δωσεις για να το παρεις
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.