makfil και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: constantine στις Ιούλιος 04, 2014, 00:01:55 πμfree adult image hostingερωτας ε?
free adult image hosting
Παράθεση από: nicolasg στις Ιούλιος 02, 2014, 19:27:58 μμΠαράθεση από: nicholas.d στις Ιούλιος 02, 2014, 19:19:48 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούλιος 02, 2014, 19:16:27 μμΈτσι πάνε αυτά!περισσοτερα απο οτι μπορεις να φανταστεις...Πες μερικά Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalkdrift και time attack = 300 euro σε 6 ωρες...μονο για τα λαστιχα που γινονται καπνος...δεν βαζουμε τις ζημιες...σκοποβολη με κυνηγετικα και 9μμ σε IPSC επισημα και εξωτερικου... = 40 ευρω ο αγωνας εντος ελλαδας , εκτος ..αστο..κυνηγι σε ολη την ελλαδα..(γουρουνια λαγος παππιά)ιδιωγομωση φυσσιγιων και μονοβολα με χυτευση μολυβδου... γιατι παντα τα ολοδικα σου ειναι και καλυτερα...αλεξιπτωτισμος...= 2 αλματακια την ημερα =80 ευρουλακια...αερομοντελισμος... πλεον μονο με αεροπλανα..= αν πεσει τσουζει.. με τα ελικοπτερα ετσουζε περισσοτερο... ορειβασια....για την αγορα και συντηρηση ολων των εξοπλισμων για το καθε χομπυ ειναι αβασταχτος... και αλλα αρκετα αλλα ασχολουμαι λιγοτερο(και κοστιζουν λιγοτερο)απορω πως με αντεχει η γυναικα μου....
Παράθεση από: nicholas.d στις Ιούλιος 02, 2014, 19:19:48 μμΠαράθεση από: george_ στις Ιούλιος 02, 2014, 19:16:27 μμΈτσι πάνε αυτά!περισσοτερα απο οτι μπορεις να φανταστεις...Πες μερικά Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: george_ στις Ιούλιος 02, 2014, 19:16:27 μμΈτσι πάνε αυτά!περισσοτερα απο οτι μπορεις να φανταστεις...
Έτσι πάνε αυτά!
url immagine
Ωραιο το σινν!!
Παράθεση από: marios_ch στις Ιούλιος 04, 2014, 18:22:13 μμΩραιο το σινν!!+1
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.