KostisP και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 24, 2014, 11:27:09 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ρολογάρα!!!
Παράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 24, 2014, 11:15:53 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ωραίο ρολόι, αλλά θέλεις δουλειά στο θέμα φωτο! δεν το αναδεικνύεις όσο πρέπει
Παράθεση από: charisps στις Απρίλιος 24, 2014, 16:37:29 μμΠαράθεση από: stelakos στις Απρίλιος 24, 2014, 11:15:53 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)ωραίο ρολόι, αλλά θέλεις δουλειά στο θέμα φωτο! δεν το αναδεικνύεις όσο πρέπειγιατι το λες αυτο χαρη? εμενα αυτη η φωτο (για φωτο κινητου μου φαίνεται αρκετα καλη!
Παράθεση από: marios_ch στις Απρίλιος 24, 2014, 11:27:09 πμ(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Παρολο που αυτο το ρολοι δεν το συμπαθησα και δεν μου αρεσε ποτε, με το λουρακι αυτο και με τις φωτο σου αρχιζω και αναθεωρω.....Στάλθηκε από το LG-D802 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.