KostisP και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Jesus στις Μάρτιος 25, 2014, 11:01:10 πμΧρονια πολλα σε ολους.Σημερα το Θηριο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)τζιζους, εισαι θεος!!!ωραιο εργαλειο το ειχα για πολυ καιρο στο ματι!κανε μας μια παρουσιαση οπως και δηποτε!
Χρονια πολλα σε ολους.Σημερα το Θηριο!(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Δυστυχώς τα εγκατεστημένα κανόνια του πυροβολικού, στον Λυκαβηττό, για τον εορτασμό της σημερινής μας έκοψαν την θέα προς την θάλασσα, όποτε απολαμβάνουμε την θέα προς τα δυτικά και βόρεια μαζί με καπουτσίνο(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Ακούγοντας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Και φορώντας (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Sent from my iPhone using Tapatalk 2
Παράθεση από: PanosI στις Μάρτιος 25, 2014, 18:36:28 μμΔυστυχώς τα εγκατεστημένα κανόνια του πυροβολικού, στον Λυκαβηττό, για τον εορτασμό της σημερινής μας έκοψαν την θέα προς την θάλασσα, όποτε απολαμβάνουμε την θέα προς τα δυτικά και βόρεια μαζί με καπουτσίνοωραιος πανο!! τα κανονια δεν τα φωτογραφισες??
Δυστυχώς τα εγκατεστημένα κανόνια του πυροβολικού, στον Λυκαβηττό, για τον εορτασμό της σημερινής μας έκοψαν την θέα προς την θάλασσα, όποτε απολαμβάνουμε την θέα προς τα δυτικά και βόρεια μαζί με καπουτσίνο
Για τον Χάρη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 26, 2014, 14:18:11 μμΓια τον Χάρη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalk(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)
Παράθεση από: nicolasg στις Μάρτιος 26, 2014, 14:18:11 μμΓια τον Χάρη (Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)Στάλθηκε από το Xperia T μου χρησιμοποιώντας Tapatalkκαλά σε είχα ψυλιαστεί.....και κάποιοι έλεγαν ότι είσαι βάζελος.... ακούς έτερε mod?..πάντως το ρολόι σκίζει!
σημερα στη δουλεια...(Κάντε κλικ εδώ να εμφανιστεί η φωτογραφία.)το νατο ειναι απο το military ειμαι εν αναμονη των καινουργιων λουριων...
Με τη Γρήγορη απάντηση μπορείτε να γράψετε ένα μήνυμα καθώς διαβάζετε ένα θέμα, χωρίς να ανοίξετε νέα σελίδα. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κώδικα BBC και φατσούλες όπως θα κάνατε σε ένα κανονικό μήνυμα.